REČI IMAJU MOĆ

Foto: PIXABAY

DA LI ZNATE KOLIKO SU BITNE PORUKE KOJE MOTIVIŠU?

Poslednjih nedelja ili čak meseci, većina zemalja se bori sa korona virusom. Primetno je da ljudima postaje tesko da izbegavaju druge ljude, da sede zatvoreni u kucama i da žive drugačijim načinom života od onog na koji su navikli. Sve ovo je posledica psihičkog umora koji je proizvela ova situacija. Iz tog razloga, Red info portal želi da podeli sa vama poruke koje će vas motivisati da se i dalje borite sa situacijom.

 

-Možda niste u mogućnosti da kontrolišete svaku situaciju i ono što će ona ostaviti za posledicu, ali možete kontrolisati svoj stav i način na koji se nosite sa tom situacijom.

-Iskoristite ovo vreme da pronađete sreću u sebi.

-Budite jaki jer će sve doći na svoje mesto. Možda deluje tmurno sada, ali ne može tako biti večno.

-Svi smo u ovome zajedno.

-Ne držite loša osećanja u sebi. Pričajte sa nekim o njima jer ćete se posle toga osećati mnogo bolje.

-Započnite svaki dan zahvalnošću zbog stvari i dragih ljudi koje imate.

-Ne zaboravite da dišete duboko. Nađite u sebi taj momenat mira tako što ćete se usredsrediti samo na svoje disanje.

-Provodite više vremena sa osobama koje volite. Ovo je idealna prilika da se posvetite svakom dragom biću na dubljem nivou.

-Ponekad je promena ugla gledanja sve što je potrebno da bi se videlo svetlo. Ovo nije kraj našeg sveta, ovo je početak, a mi ćemo više ceniti jednostavan zagrljaj ili stisak ruke.

 

Da li vam je neka od ovih poruka pomogla ili motivisala da budete hrabriji nego što ste bili? Pokušajte da usvojite neke od njih pa ćete možda promeniti smer u kom teče vaš život i nakon pandemije korona virusa.

Prijatelj portala