mesto za vašu reklamu

vaša reklama

SEZONSKI ČAJEVI KOJI ČISTE DIGESTIVNI SISTEM I OSLOBAĐAJU GA NAKUPLJENIH OTROVA

Ono što vidimo spolja zapravo je rezultat onoga što smo izbrisali iz organizma. Prema stručnjacima, dobro zdravstveno stanje počinje sistemom za varenje, koji služi organizmu kao štit. Digestivni trakt direktno je povezan sa mozgom, emotivnim stanjem, hormonima, kilogramima i opštim zdravstvenim stanjem. Čak i najmanji problem u sistemu za varenje (gasovi, dijareja, zatvor, nadutost. problemi gastrointestinalnog sistema) može da prouzrokuje intoleranciju na hranu, anksioznost, probleme sa kožom, česte infekcije, autoimune bolesti, pa i dijabetes. Zbog prethodno navedenih komplikacija, trebalo bi da obratite pažnju na detoksikaciju debelog creva.

Red Info Portal vam prenosi koja to, nama lako dostupna, tri čaja čiste i detoksikuju sistem za varenje:

1. Čaj od kamilice
Čaj od kamilice veoma brzo deluje. On udaljava sve toksine koji se nalaze na zidovima velikog creva, bori se sa opstipacijom i narušava formiranje slojeva masti u ovoj zoni. Takođe, ovaj čaj olakšava proces pražnjenja, a preporučuje se i upotreba sušenog cveta kamilice.

2. Čaj od nane
Čaj od nane, za razliku od čaja od kamilice, ne treba konzumirati ukoliko imate problema sa kolitisom ili gastritisom. Preporučuje se ukoliko imate problema sa gastrointestinalnim sistemom. Čaj od nane čisti i debelo crevo.

3. Čaj od đumbira sa limunom
Čaj od đumbira sa limunom preporučuje se svako veče pre spavanja. Đumbir ima antiinflamatorno dejstvo, olakšava varenje, reguliše nivo šečera i lošeg holesterola. Takođe, čisti od otrova debelo i tanko crevo.

Ne zahtevaju složenu pripremu, a imaju mnogo prednosti. Neka postanu deo vaše dnevne rutine, a dobri su i rashlađeni za ove vrele dane.

VARENJE LIMUN Latest news ĐUMBIR ČIŠĆENJE
Scroll to Top