mesto za vašu reklamu

vaša reklama

AH, GUBIM KOSU! - SPREČITE OVU REČENICU U SVOM ŽIVOTU

Vremenom, kvalitet kose opada, pa je u takvim situacijama uvek bolje koristiti prirodne preparate.
Nisu samo muškarci ti koji imaju problema sa opadanjem kose i poljuljanim samopouzdanjem. I mi žene takođe imamo problema sa tim i treba nas razumeti kada se i na to žalimo pored svega ostalog, jer nije beznačajna stvar.
Kosa je jedan od najlepših ukrasa svake žene. Ona je često sasvim dovoljna da se osećamo zdravo, lepo i zavodljivo. Međutim, ona ne samo što nas fizički čini lepim, već nam i na psihičkom nivou daje određenu potporu da preguramo težak dan. Dovoljno je da znamo da je zdrava, savršeno ošišana i očešljana, isfenirana ili ispeglana i ništa nam ne može pokvariti taj osećaj. Zbog takvog osećaja, veoma je bitno da se brinemo o njoj. Godine čine svoje i njen kvalitet opada. U takvoj situaciji, uvek je bolje koristiti proverene prirodne preparate, a jedan od njih je ova maska. Za njenu pripremu potrebna su samo tri sastojka:
- dve kašike ricinusovog ulja,
- jedno žumance
- jedna kašika meda.
Postupak: Pomešajte sastojke i dobijenu masku umasirajte u koren, a ostalo namažite na ostatak kose. Uvijte kosu u kesu i ostavite da stoji dva do četiri sata, a zatim isperite šamponom koji obično koristite. Ovu proceduru ponavljajte do dva puta nedeljno, dva meseca.

Kao što vidite, ricinusovo ulje ne služi samo kao diuretik, već je odličan i za kosu. A u krajnjoj liniji, nije ni bitno čemu još služi, ako zadržava kosu na glavi.

ZDRAVLJE Latest news RECEPT Latest news
Scroll to Top