mesto za vašu reklamu

vaša reklama

TEHNO ŽURKA ZA NAJMLAĐE

Big fiš litl fiš (Big Fish Little Fish) je počeo sa radom 2013. godine u Londonu pod parolom „Ljubitelji provoda od dva do četiri sata”. Nedeljom popodne, poznati di-džejevi nastupaju u porodičnim terminima na licenciranim lokacijama, što je zanimljiv novitet za sve one porodice kojima je odlazak u prigradske biblioteke i studije za jogu postao dosadan.

Ove žurke su se brzo proširile Ujedinjenim Kraljevstvom, a sada su stigle i do Melburna u Australiji.

Postavlja se pitanje da li je to mesto zapravo adekvatno za decu, ali muzika se pušta tiho kroz kvalitetne zvučnike i uz bas, pa ipak dobro zvuči. Iako je uvek puno ljudi, atmosfera je opuštena i topla, a najstrašnije što može da se desi jeste gubitak dečjih patika na podijumu za igru. Deca su uzbuđena zbog tih druženja, jer znaju da ih tamo čekaju dobra zabava, kolači, baloni od sapunice, plesanje i crtanje na lice bojama za kožu, gde je red veći nego onaj za šank. Niko od roditelja ne pije previše, svi su odgovorni i šampanjac je najpopularnije piće.

Uglavnom su svi ili ispod 6 ili iznad 35 godina. Neki roditelji izgledaju kao da su došli direktno sa fudbalske utakmice svoje dece, a ima i onih koji iskopaju svoju staru odeću za ples. Ima mnogo očeva što je prijatno iznenađenje, kada je već toliko porodičnih aktivnosti na leđima mnogih majki.

U 4 sata popodne, kao veliko finale, pušta se padobran iznad podijuma za ples, što deca obožavaju.

Ovo je prava prilika za roditelje da se lepo provedu na mestu koje je predviđeno i za njihovu decu, ne trošeći novac na dadilje. Čak su i di-džejevi srećni što imaju priliku da nastupaju na žurkama na koje mogu povesti porodicu.

Ostaje nam da vidimo da li će se kroz neko vreme ovakvi običaji organizovati i kod nas. Sigurni smo da će biti porodica koje će ovo jedva dočekati, ali će sigurno biti i onih koji neguju tradicionalne vrednosti i kojima će ovo biti samo još jedna pomodarska inovacija.
 

PORODICA DECA TEHNO MUZIKA ŽURKA
Scroll to Top