mesto za vašu reklamu

vaša reklama

FEJSBUK POSTAJE ISKRENIJI

Poslednja novina koju je Fejsbuk uveo jeste izražavanje emocija pomoću tzv. „emotikona”, pa tako imamo opciju da izrazimo ljubav, oduševljenje, razočaranje i slično. Ali, koliko smo sigurno da nas osoba koja je kliknula na emotikon „voli” - zaista i voli?
Najnovija funkcija koja pristiže omogući će nam da to saznamo. Umesto kucanja na tastaturi, kliktanja na emotikone ili postavljanje tuđih gifova, moći ćemo snimiti svoje reakcije.
Na mobilnom telefonu, tabletu ili laptopu snimite svoju reakciju, ostavite je kao komentar ispod objave, a sve ostalo će obezbediti serveri.
Ova novina će biti dostupna preko poverljive i poznate ikonice, pomoću koje šaljemo slike.
Cilj je pokazati korisniku da ne mora da deli nešto tuđe, već da pouzdano može da objavi svoj gif ili video-snimak. Novina je i to da će biti moguće da se samostalno objavi video, bez ikakvih tekstualnih dodataka.
Video-komentar je praktičan za osobe koje nerado pišu, a žele da izraze svoja osećanja, ali koliko je praktična za one neiskrene komentare koje je svako od nas bar jednom dobio?
Ova opcija omogućava nam da se oslobodimo i tih dvoličnih izjava ljubavi, lažne podrške i osmeha, jer je reakcija koju vidimo na licu svakako iskrenija od bilo kakvog emotikona.

FEJSBUK nova opcija video-klip
Scroll to Top