mesto za vašu reklamu

vaša reklama

Berlin - savršena letnja destinacija

Leto je vreme kada se vreo asfalt grada menja za plaže. Tada su agencijske ponude prepune zemljama koje imaju izlaz na more. Međutim, neki gradovi umeju da budu zanimljivi i leti. Predstavljamo vam Berlin ̶ jedan od najmirnijih ali i najzabavnijih gradova tokom leta!
Vedro nebo, prijatne temperature i biciklističke staze upravo su ono što stvara neverovatan osećaj u gradu. Ova nemačka prestonica nudi širok dijapazon mogućnosti: bilo da želite da lenčarite ili da se sunčate u parku, slušate tehno muziku na festivalima ili pijete jedno od najboljih, ako ne i najbolje evropsko pivo.

Odmaranje u parkovima
Iako je jedan od gradova sa najviše zelenila, u Berlinu se i dalje stvaraju novi parkovi, čak i u urbanim delovima grada. Berlin je pretvorio prethodnu železničku raskrsnicu u park nazvan ,,Park am Gleisdreieck” sa raskošnim travnjacima, cvetnim baštama, kao i mestima za odbojku ili skejting. Vozite bicikl ili odigrajte turu mini-golfa pre nego što se otisnete u istraživanje najrazličitijih vrsta piva koje nudi ovaj grad.

Opustite se pored reke
Tokom vrelih letnjih dana, radite ono što i stanovnici Berlina rade. Grad ima pregršt jezera u kojima je dozvoljeno plivanje. Ovde ćete zasigurno sa uživanjem hvatati zrake sunca.
Lagani beg od stvarnosti može biti i šumovito skriveno jezero ,,Schlachtensee”, koje se nalazi pored istoimene stanice ,,S-Bahn”. Malo dalje, na istoj liniji (S1), staroj čitav jedan vek, doći ćete i do najpoznatije strane jezera Lido, sa peskovitom plažom dugom jedan kilometar, okruženom restoranima i čamcima za iznajmljivanje.

U gradu, glavni hipsteri lebde na bazenu Badeschiff, koji pluta po reci.
Na suprotnoj strani grada, Haubentaucher je najnovije berlinsko igralište koje predstavlja stilizovanu industrijsku zonu sa bazenom, kao i lokalima za opuštanje uz pivo.

Najnovije mesto sa karnevalskom atmosferom je upravo zgrada Birgit&Bier, koja je sa spoljašnje strane namerno u ruiniranom stanju. Ova zgrada se pretvara u klub tokom noći, gde ćete nakon dnevnog odmora moći da upoznate i čari noćnog života Berlina.

LETOVANJE BERLIN LETO PRIJATNE TEMPERATURE BICIKLISTIČKE STAZE ODAMARANJE PARKOVI REKA PIVO NOĆNI ŽIVOT
Scroll to Top