mesto za vašu reklamu

vaša reklama

5 TIPOVA PUTNIKA

Neki vole da putuju sami, a neki u društvu prijatelja. Ima onih koji bi da iskuse nešto novo i onih kojima tišina najviše prija. U nastavku možete saznati kojem tipu putnika vi pripadate.

Konformisti
Najčešći tip i najdosadniji putnik. Konformisti ne putuju radi sopstvenog zadovoljstva, već zadovoljstva društva – možda je njihovo uživanje u dopadanju drugima. Posećuju uobičajena turistička mesta i njihove slike su kopije mnogih koje cirkulišu na društvenim mrežama. Najvažnije im je šta o njihovom putovanju misle drugi, a ne kako je bilo njima samima.

Kultivisani
Ustaju rano, ležu kasno, prihvataju sve što novo mesto nudi. Održivi, razumni. Verovatno mnogo istražuju pre nego krenu ka svom odredištu, sa sobom ponesu nekoliko knjiga, a vrate se sa mnogo više.

Slučajni putnici
Da bi putovali, treba im određeni povod – nekakav događaj, medeni mesec, fudbalska utakmica, posao. Ne putuja samo radi sopstvenog užitka. Putovanja za ovakav tip putnika su samo dosadne obaveze.

Daveži
Najdepresivniji tip putnika. Nepažljivi i ometeni, ne pokazuju nijednu vrstu interesovanja za mesto gde su. Ne interesuje ih ni arhitektura, ni kultura, ni hrana, a ni istorija jednog mesta. Jedino Bog zna zašto putuju ovakvi tipovi putnika.

Radoznalci
Sve na putovanju privlači njihovu pažnju. Skloni su istraživanju, dobro zapažaju i pamte svaku sitnicu, događaj, lice, objekat i slično. Retki ali vredni, ovo su zaista dobri

PUTOVANJE PUTNICI ZANIMLJIVOCT TIPOVI PUTNIKA
Scroll to Top