mesto za vašu reklamu

vaša reklama

TRIKOVI NA INSTAGRAMU KOJE NISTE ZNALI

Nakon što je Fejsbuk kupio deonice društvene mreže Instagram, sprovedene su brojne uzastopne novine na aplikaciji za pametne telefone, poput objavljivanja priča (Instagram story) i mogućnost objavljivanja više slika u okviru jedne objave, kao i uključenje uživo (Instagram live) i druge pogodnosti koje su još uvek skrivene i za koje veliki broj korisnika ne zna. Red Info Portal vam predstavlja neke korisne trikove sa Instragrama.

SAVETI ZA BRZO USVAJANJE STRANOG JEZIKA

Koliko jezika znaš, toliko vrediš.
Sudeći po tome, Metju Jolden ima izuzetnu vrednost. On tečno govori čak devet jezika, a razume još i više. U kancelariji u Berlinu, gde radi, kolege mogu da ga čuju kako koristi svoje sposobnosti - menja jezik koji govori kao što kameleon menja boje. Kada ga neko čuje, ne može ni da pomisli da je on zapravo Britanac.
Ako smatrate da nikada ne možete da postanete poliglota, varate se.

Obratite pažnju na Metjuove savete i progovotite jezik koji želite!

SAVETI ZA LAKO USTAJANJE PUT ZA NASMEJANO JUTRO

Ako niste rođeni ranoranilac, možete to postati vrlo lako! Buđenje ujutru je nekad prava noćna mora, pa treba mnogo više od kafe da vas izvuče iz toplog i mekanog kreveta. Iako se dragocenih 10, 20 ili 30 minuta spavanja nakon alarma čini kao da ste na oblaku i da najviše odmarate, to može u mnogome da utiče na vaš dan.
Ipak, nemojte se bojati, jer je Red Info Portal za vas našao 10 najboljih saveta za lakše buđenje, koji dokazano pomažu:
1. Stavite budilnik na drugi kraj sobe u odnosu na krevet

Scroll to Top