mesto za vašu reklamu

vaša reklama

BEZGLUTENSKI BEOGRAD

Iako je vrlo popularna u poslednje vreme, o bezglutenskoj ishrani raspravljaju nutricionisti širom sveta. Dok jedni naglašavaju prednosti oslobađanja tela od lepljivog proteina kao što je gluten, drugi ipak vide negativne posledice odricanja hranje koja ga sadrži. Činjenica je da je celijakija ili intolerancija na gluten ozbiljan zdravstveni problem koji zahteva izbegavanje ovog proteina. Broj osoba sa ovim vidom oboljenja je sve veći, pa se na policama beogradskih marketa i prodavnica zdrave hrane može naći širok asortiman bezglutenskih proizvoda.

NAJNOVIJI MODNI TREND – VEŠTAČKE LED TREPAVICE

Novostima iz sveta mode nikad kraja, ali proizvod kojem će svetska scena uskoro poželeti dobrodošlicu zaista vodi lepotu daleko u budućnost.

Veštačke trepavice odavno su se „odomaćile” i gotovo da se već smatraju uobičajenim. Međutim, „F.lashes”, proizvod za koji nikad niste ni pomislili da će vam biti potreban, daje žustar odgovor ovim „običnim” trepavicama, unoseći svežinu, a i zabavu u već monotone crne trepavice.

NOVI TREND ZA SLADOKUSCE – KOMBINACIJA SLADOLEDA I POMFRITA

Zamislite da postoji lokal koji u ponudi ima sve vrste ukusa i koji za vas kombinuje naizgled nespojive kombinacije. Upravo to je postao trend u Sidneju, u Australiji. Pomama za sladoledom koji se služi sa pomfritom je nastala u sidnejskom lokalu Bar Luca. Naime, ugostitelji ovog bara su stvorili modifikaciju tradicionalnog kanadskog jela „poutine”, koje se sastoji od pomfrita, rendanog parmezana i sosa.

Scroll to Top