mesto za vašu reklamu

vaša reklama

POMOĆU BITKOINA SADA MOŽETE DA KUPITE DEO OVOG KARIPSKOG OSTRVA

Čak i ako ne razumete u potpunosti šta je bitkoin, sigurno ste barem čuli za to. Ova kriptovaluta zasnovana na blokčejn tehnologiji se sve više probija i ne deluje kao da će se zaustaviti. Prema izveštaju Koindeska, portala specijalizovanog za bitkoin i kriptovalute, jedan bitkoin vredi neverovatnih 9.174 dolara. Dok se tradicionalo orjentisani ekonomisti plaše kraha bitkoina, kompanija pomalo jezivog naziva Bloody Bay Comapny prodaje delić Junion Ajlenda koji je deo ostrvske države Sent Vinsent i Grenadini za 600 bitkoina. Nemate sreće ukoliko ste planirali da platite nekom konvencionalnom valutom, tako da je vreme da započnete težak i dugotrajan proces kopanja svojih „novčiča”.

Šta vam donosi 600 jedinica najpopularnije kriptovalute na svetu? Trinaest ari netaknutog zemljišta sa pristupom belom pesku i kristalno plavim Karipskim vodama. Pritom, arhitektonska firma Set Stajn Arhitekts otkrila je planove izgradnje porodične kuće koja će biti izgrađena za nove vlasnike, kao i alternativni dizajn dostupan onima koji preferiraju smeštaj izrađen u stilu kabina. Kompjuterski model pokazuje da će ova kuća od kamena i drveta imati i balkon sa pogledom na plažu kao i velike prozore radi lepog pogleda.

Iako nije u pitanju privatno ostrvo, barem ćete biti u krugu elite: 3000 ljudi koji govori engleski jezik trenutno živi na ostrvu, a susedna ostrva poput Mistik i Neker služe kao sekundarni domovi izuzetno poznatim Britancima kao što su Mik Džeger, Dejvid Bouvi i Ričard Brenson.

Kako se bitkoin sve više doživljava kao legitiman metod razmene, ove vrste skupih transakcija bi mogle da postanu uobičajene. Pomislili biste da bi oni koji se bave nekretninama bili sumnjičavi po pitanju tržišta zasnovanog na neodrživim procenama koje bi u teoriji moglo da doživi propast u bilo kom trenutku, ali se možda ipak neke stvari nikada ne menjaju.

NEKRETNINE OSTRVO BITCOIN BAHAMI
Scroll to Top