mesto za vašu reklamu

vaša reklama

DA LI JE CRTEŽ BEZBEDNIJI OD ŠIFRE?

Broj korisnika pametnih telefona svakodnevno se povećava. Pojedinci ih najčešće koriste za pristup internetu, što znači da se upravo na ovim uređajima nalazi veliki broj ličnih podataka korisnika. Kako broj lozinki koje svakodnevno koristimo raste, tako se postavlja i pitanje o pravilnom načinu zaštite naših mobilnih telefona.

JAPANSKA TEHNIKA KOJA ĆE VAS OSLOBODITI LENJOSTI

Tanka je linija između želje za odmorom i mirovanjem i ozbiljne lenjosti i odugovlačenja. Tačno je da je lenjost karakterna osobina svojstvena svima nama, svi smo lenji s vremena na vreme, ali problem nastaje kada nam to postane način života. Srećom, sa lenjošću se pomoću ove tehnike možete pozdraviti i vi. Sve što vam treba je doza strpljenja i jedan minut dnevno.

ITKONEKT‒ MESTO GDE SE MOŽETE PRETVORITI U HEROJA

Ovog vikenda se čitava IT scena zajedno sa drugim, zainteresovanim posetiocima našla na ITkonektu. Kao i što se očekivalo, ljudi zaduženi za organizaciju su premašili naša očekivanja. Da biste uživali u inovacionim čarima IT industrije, bilo je potrebno samo da se registrujete i napravite profil na: www.it-konekt.com.

KOLIKI ROK UPOTREBE IMAJU PREDMETI KOJE SVAKODNEVNO KORISTIMO?

Uvek pamtimo da treba proveriti rok upotrebe mleka i kozmetičkih sredstava, ali ne obraćamo pažnju na veliki broj predmeta koje koristimo mnogo duže nego što bi stvarno trebalo. Kako biste izbegli probleme koji mogu nastati, Red Info Portal je za vas izdvojio nekoliko takvih proizvoda:

JASTUK (od dve do tri godine)
Jastuk sa bilo kojim punjenjem vremenom postaje mesto gde se skupljaju grinje, a neizbežno gubljenje početnog oblika dovodi do bolova u vratu.

GEJMIG INDUSTRIJA U SLUŽBI UČENJA JEZIKA

Virtuelna stvarnost (eng. Virtual Reality) je termin koji se najčešće povezuje sa gejming industrijom. Međutim, polje primene ove tehnologije može da se proširi i na (ponovno) usvajanje jezika. Ovu metodu istražuje Manuela Macedonija sa Univerziteta „Johanes Kepler” u Lincu u saradnji sa softverskom firmom „Meserli Informatik”. Ideja koja stoji iza svega je da kroz animaciju i manuelne radnje mozak lakše pamti reči. Proces funkcioniše slično kao kod usvajanja jezika kod male dece.

NEOBIČNI TEHNOLOŠKI NOVITETI

Razvijena tehnologija nam umnogome olakšava svakodnevne obaveze, a kako se ista svakim danom razvija, ne možemo ni da zamislimo šta će nam se još ponuditi i šta će nam biti preko potrebno pri obavljanju raznih poslova i obaveza.

Roboti, automobili i virtuealna realnost nastavili su da vladaju kao zvezde Sajma potrošačke elektronike (CES) u Las Vegasu. Međutim, u konkurenciji preko 3800 izlagača, našli su se i neki proizvodi koji su privukli pažnju na drugačiji način.

DOBRODIŠLI U KUĆU BUDUĆNOSTI

Skoro čitav vek nakon inovativnih ideja klasične moderne arhitekture, u štutgartskom naselju ,,Belog dvora” se opet anticipira budućnost - sa prvom svetskom aktivnom kućom.

SmartBike - bicikl koji se ne može ukrasti!

Prema holandskim medijima, njihov domaći proizvođač Vanmoof predstavio je verovatno najinteligentniji bicikl na svetu, koji je dobio ime SmartBike.

Proizvođač tvrdi da njihov bicikl niko ne može da vam ukrade, tj. da ga uvek možete naći. Tu prilično samouverenu izjavu potkrepljuje obećanjem da će vam dati novi ukoliko ukradeni ne nađete.

Scroll to Top