mesto za vašu reklamu

vaša reklama

NOVI TREND ZA SLADOKUSCE – KOMBINACIJA SLADOLEDA I POMFRITA

Zamislite da postoji lokal koji u ponudi ima sve vrste ukusa i koji za vas kombinuje naizgled nespojive kombinacije. Upravo to je postao trend u Sidneju, u Australiji. Pomama za sladoledom koji se služi sa pomfritom je nastala u sidnejskom lokalu Bar Luca. Naime, ugostitelji ovog bara su stvorili modifikaciju tradicionalnog kanadskog jela „poutine”, koje se sastoji od pomfrita, rendanog parmezana i sosa.

SLADOLED OD KANABISA JE MARKETINŠKI TRIK ILI ISTINA?

U prodaji se pojavio sladoled novog ukusa. Zove se „cvet kanabisa” i možete ga probati u poslastičarnici „Perlecò di Alassio” u Rimu. Ovaj neobični sladoled nastao je s ciljem razvoja sajma koji se održava u italijanskoj regiji Liguriji.
„Cvet kanabisa” nije jedini slatkiš koji u svom sastavu ima konoplja. Kanabis se uveliko koristi u pravljenju kolača, keksa ili čokolade.

TUŽNO ZBOGOM SLATKIŠIMA SA KUPALIŠTA

Leto, sunce i sladoled. Uživanje na bazenu, u parku ili na igralištu uvek upotpuni poslastica. Međutim, u mnogim parkovima i na bazenima u Koloradu tome je došao kraj. Prema jednom izveštaju, grad Bulder zabranio je prodaju slatkiša na sveopšti užas mališana. Lokalne vlasti ovoga grada, zabrinute za zdravlje i telesnu masu svojih građana, rešile su da se uhvate u koštac sa ovom slatkom opasnošću i konačno stanu na put gojaznosti.

NAPRAVITE SAVRŠEN SLADOLED ZA SVA ČULA

Svi mi volimo sladoled, a leti prosto ne možemo da živimo bez njega. Uvek se pojavi neki novi ukus koji se mora probati, a onda posle ogromne porcije sladoleda sledi mala porcija griže savesti, jer opet nismo odoleli tom slatkom iskušenju. Ovog leta odlučite da spojite lepo i korisno – sami napravite svoj savršen sladoled, koji će biti hranljiv i pored toga što će pružiti osveženje i izvanredan ukus. Naravno, iako je hranljiv, on nije potpuno dijetalan i zato ga nemojte jesti baš previše.

KUGLA SLADOLEDA OD 730 EVRA

Dubai prednjači sa visokim cenama, ali kako prenose grčki mediji (www.patrisnews.com), sladoledžinica Scoopi Café, koja se nalazi u centru Atine, postaje pravi mali Dubai. Upravo ta sladoledžinica servira jedinstveni ukus sladoleda, napravljen od retkih sastojaka koji koštaju koliko i jedna prosečna plata u Grčkoj 2016. godine.

OMILJENA POSLASTICA U NOVOM RUHU - SLADOLED CRNE BOJE

Kome u vrelim danima ne pođe voda na usta pri pomisli na sladoled, u svim njegovim ukusima i bojama. Jedna poslastičarnica u Njujorku, Morgenstern’s Finest Ice Cream, pravi revoluciju novim sladoledom, ni manje ni više nego – zift crne boje. Naime, Instagram je preplavljen fotografijama ove ukusne poslastice koja boji usta i jezik u crno.

NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA – 10 NEVEROVATNIH PROIZVODA OD ZLATA

Za ljude se kaže da su najpametnija bića na svetu. Međutim, neretko ta bića umeju da rade i lude stvari – koje čak prelaze u glupost. Kako drugačije da opišemo nastanak ovih 10 nepotrebnih stvari od zlata – koje ćemo vam predstaviti u nastavku.
Toalet papir
Australijska kompanija „The Toilet Man” proizvela je toilet papir od 22-karatnog zlata, čije pakovanje košta „samo” 1.376.900 dolara. Papir je troslojan i mekan, i dobija se uz odabranu bocu šampanjca.

Scroll to Top