mesto za vašu reklamu

vaša reklama

7 SAVETA KAKO SPRIJATELJITI PSA I MAČKU

Kada se ne raspravlja o tome da li su inteligentniji psi ili mačke, onda se govori o tome kako su ove dve životinje smrtni neprijatelji. Ovo je jedan od stereotipa koje bi trebalo razbiti.
Ukoliko pse i mačke podižete zajedno u pozitivnom i podsticajnom okruženju, oni će biti prijatelji, ili će barem naučiti kako da podnose jedno drugo.
Da bismo vam dodatno olakšali posao u vezi sa ovom temom, Red Info Portal je za vas pripremio korisne savete koji će vam pomoći da druženje vašeg psa i vaše mačke ne preraste u igru Toma i Džerija.

PET SAVETA ZA JAČANJE SAMOPOUZDANJA

Glavni problem savremenog čoveka, prema psiholozima, predstavlja poljuljano samopouzdanje koje može varirati iz dana u dan. Suviše visoko samopouzdanje koje se graniči sa arogancijom u društvu se ne podnosi, dok manjak samopouzdanja može čoveka sputavati na različitim životnim poljima. Osnovno je naći zlatnu sredinu u samopouzdanju i samopoštovanju, što zahteva puno truda. Kada samopouzdanje dostigne zdravu vrednost, čovek se oseća izdržljivije, manje ranjivo prema odbijanju i istovremeno je pod manjim stresom.

PROVERITE DA LI STE U SREĆNOJ VEZI PSIHOLOZI SU OTKRILI 10 NAVIKA SREĆNIH PAROVA

Ljubite se, razmenjujte nežnosti, smejte se – psiholozi su otkrili deset dobrih navika srećnih parova, a Red Info Portal Vas upoznaje sa njima.

Srećan odnos nije slučajan poklon sudbine koji padne na glavu dvoma zaljubljenima i koji ih ne napušta čitav život. Eksperti kažu da odnos treba gajiti i održavati. Savete šta raditi kako bi veza među ljudima koji se vole ostala snažna i kako bi oni dugo, dugo bili srećni zajedno, saopštavamo u redovima ispod.

NAPICI KOJI MOGU MENJATI JUTARNJU KAFU

Koliko ste puta čuli od nekoga da ne ustaje bez kafe? Ukoliko ne pripadate ovoj grupi ljudi, verovatno ne možete ni da zamislite koliko je ovaj omiljeni napitak bitan ljudima koji nisu jutarnji tipovi. Kafa nam daje energiju da započnemo dan. No, ako i vama manjka jutarnje energije, a niste ljubitelj kofeina, Red Info Portal se raspitao čime biste mogli da pospešite energiju i razbijete umor.

SAVETI ZA NEGU SUVIH I ISPUCALIH PETA

Veliki broj ljudi voli da pre prvog snega rezerviše egzotične destinacije i pobegne od hladne klime. Naravno, kako odmiču topli dani postaje nam sve manje važno koliko su naše pete negovane. Kod ovakvih putnika napetost raste pred put, ali se javlja i veliki problem kako brzo srediti ispucale pete i samouvereno uskočiti iz dubokih cipela u otvorene letnje sandale? Pored estetskih tretmana, svoja stopala možete negovati i u kućnim uslovima sa potpuno prirodnim sastojcima.

SAVETI KAKO DA ČITATE BRŽE, A DA I DALJE RAZUMETE ŠTA STE PROČITALI

Bilo da listate knjigu ili časopis, pregledate neki blog, sajt, ili pak poslovna dokumenta, jasno je da morate da čitate da biste nešto razumeli. Vi time svakako ulažete napor da detaljno prođete kroz gomilu informacija, i za to vam je potrebno i određeno vreme. Često taj proces može da vas iscrpi i da umori vaše oči. Ako želite da čitate brže, a da i dalje temeljno razumete tekst, obratite pažnju na ovih sedam saveta.

KAKO DA NASTUPITE NA RAZGOVORU ZA POSAO

Možda deluje nevažno, ali odeća koju ste odabrali za razgovor za posao govori mnogo toga o vama. Dakle, odeća... čini razgovor za posao. Ovo potvrđuju i stručnjaci i naučnici.

ŠTA TREBA ZNATI PRE PRVOG PUTOVANJA NA KUBU?

Kuba je jedna od najpopularnijih destinacija u Latino Americi. Međutim, put u ovu komunističku državu, koja je pod ekonomskim embargom već 55 godina, nije svakidašnje iskustvo. Evo naših saveta kako da se dobro pripremite.

PET KORAKA ZA SREĆNIJI ŽIVOT

Nikada nije kasno za promene u životu. U svakom trenutku možemo učiniti nešto drugačije i nešto što nas čini srećnijima, jer na kraju ipak sami kreiramo svoju sreću. Red Info Portal vam daje savete kako da svoj život učinite srećnijim, a na vama je samo da ih primenite.

MIGRENA I KAKO IZBEĆI BOLOVE

Glavobolja je jedan od najčešćih bolova, ali je često zanemarujemo. Svi žure da uzmu tabletu kako bi bol nestao, ali to nije uvek pravo rešenje jer treba da razumeti prirodu bola.

Lekari navode migrenu kao jednu od potpuno nepoznatih bolesti, ali po njihovom mišljenju postoje jednostavne metode koje vam mogu pomoći da prevaziđete krizu.

Pages

Scroll to Top