mesto za vašu reklamu

vaša reklama

KAKO ZAŠTITITI LIČNE PODATKE PRI PUTOVANJU U SAD

Dragi čitaoci, mnoge stvari se uvode isključivo i samo zbog vaše bezbednosti, ali ipak ostaje taj gorak ukus u ustima koji moramo progutati da bi videli znamenitosti i osetili duh Amerike. Vest o kojoj vas informišemo donosi neka rešenja kako da vaše privatne fotografije ostanu samo vaše.

POLICIJA U AMERICI APELUJE NE OSTAVLJAJTE LUTKE U ZAVEJANOM AUTOMOBILU?

Lutka za prvu pomoć navela je policajce u SAD-u da razbiju šoferšajbnu jednog automobila. Oni su samo želeli da „smrznutu gospođu“ oslobode iz kola. Međutim, vlasnik baš nije imao razumevanja za ovakav ispad.

Policiji u Hadsonu u američkoj saveznoj državi Njujork se ne može uzeti za zlo što je „upala u zamku“. Lutka je nosila štrikanu jaknu i staromodne naočare, imala je sedu talasastu kosu i bore na licu, što je policiju navelo da pomisli da je u pitanju žena.

FEJSBUK VS. VLADA SAD-A: SUKOB TITANA

Šta se desi kada se dva giganta sukobe? Kataklizma, napeta borba, krvnička svađa ili običan pravni postupak? U sukobu jednog državnog i jednog internet giganta, desila se upravo ova poslednja (najnezanimljivija) opcija.

UBISTVO GORILE U AMERIČKOM ZOOLOŠKOM VRTU IZAZVALO TALAS KRITIKA

Više od 70 hiljada Amerikanaca potpisalo je peticiju u kojoj se zahteva kažnjavanje roditelja dečaka koji je prošlog vikenda pao u kavez gorile u zoološkom vrtu u gradu Sinsinati u američkoj državi Ohajo. Čuvari su bili prinuđeni da gorilu, po imenu Harambe, upucaju kako bi sačuvali detetu život.
U peticiji je navedeno da je ta sedamnaestogodišnja “predivna gorila izgubila život jer roditelji nisu dovoljno vodili računa o svom detetu jer da jesu, četvorogodišnji dečak ne bi bio u mogućnosti a preskoči barijere i nađe se u opasnoj situaciji.”

Scroll to Top