mesto za vašu reklamu

vaša reklama

ZA PRISTOJNO PONAŠANJE DECE U RESTORANU SLEDI POPUST

Sedite u restoranu i razgovarate sa prijateljem i primećujete da se u tihom i svečanom ambijentu počinje čuti dečja graja. Ništa neobično, višečlana porodica je došla na ručak, baš kao i vi sa vašim prijateljem. Međutim, dece je više nego obično i odjednom bi svako od njih želelo nešto da kaže, a ujedno sede baš u vašoj blizini. Priča jednog dečaka, prekinuta je vriskom devojčice pored njega, pa je to prouzrokovalo kreštanje dečaka pored, a sve to su nadgledali petogodišnji blizanci koji su počeli da oponašaju sve zvukove koje su čuli od druge dece.

MRŠAV ILI DEBEO KONOBAR?

Ako se setite skorijih poseta restoranima, razmislite kakav je bio konobar koji vam je preporučio da poručite onaj ukusni čokoladni slatkiš sa prelivom od višanja. Psihološka istraživanja govore da je veća verovatnoća da ćemo naručiti dezert u restoranu ako nas služi kurpulentni konobar. Verovali ili ne, i to ima uticaja na odabir naše poslastice.

Naše ponašanje je veoma uslovljeno time ko je sa nama, i to ne važi samo za ljude koji nas okružuju već i za naša očekivanja kao i očekivanja koja mislimo da oni imaju od nas.

Scroll to Top