mesto za vašu reklamu

vaša reklama

LEPŠI I LAKŠI SAN POMOĆU DVA PRIRODNA SASTOJKA

Imate problem sa koncentracijom na poslu, ne možete normalno da obavljate svoje zadatke ili ste loše raspoloženi ꟷ vaš je problem neispavanost. Red Info Portal vas podseća kako nedostatak sna može da utiče na vaš organizam, ali vam, naravno, nudi i rešenje.

OVAJ PRIRODNI SOK OČISTIĆE VAŠU JETRU

Jetra je organ koji ima veliku važnost u ljudskom organizmu jer obavlja nekoliko funkcija, kao što su sagorevanje masti, uklanjanje toksina i mnoge druge, ali nepravilna ishrana i nezdrav način života čine da vaša jetra ne funkcioniše kako treba, čak se i oštećuje.

Pored toga što treba da jedete zdravu hranu, preporučujemo vam i sok koji će vam pomoći da očistite jetru.

Sastojci:

2 limuna
1 krastavac
1 šaka peršuna
200 ml vode

ZAŠTO TREBA PITI ZAGREJANO MLEKO DVA PUTA DNEVNO?

Sada je sezona gripa i prehlada, tako da većina ljudi trenutno ima problema sa grlom.
Iako ste verovatno već posetili lekara, potrebno je određeno vreme da Vam terapija počne delovati i da se osetite bolje. Ako želite da ubrzate oporavak, upotrebite staru metodu lečenja naših baka kojom su nam lečile kašalj i bol u grlu kada smo bili deca, a i koju nam i naši lekari danas preporučuju kao pravi melem za pluća.
Reč je o zagrejanom mleku koje se pije dva puta na dan.

ZABAVITE VAŠA ČULA, UŽIVAJTE U LOKMI I OSEĆAJTE SE KAO DA STE U ISTANBULU

Ovaj tradicionalni turski slatkiš, poznat kao Lokma, služi se na događajima kao što su suneti i svadbe, ali može biti i deo svakodnevnog jelovnika. Za pripremu ove poslastice potrebni su sledeći sastojci: Za testo: - 6 čaša brašna (čaša od 2dcl) - 4 čaše vode - 2 kafene kašičice suvog kvasca - 1 kašičica šećera - prstohvat soli Za sirup: - 3 čaše šećera - 3 čaše vode - nekoliko kapi limunovog soka Tri čaše vode pomešajte sa istom količinom šećera. Uz povremeno mešanje, kuvajte sirup na laganoj vatri, dok se šećer ne otopi.

AH, GUBIM KOSU! - SPREČITE OVU REČENICU U SVOM ŽIVOTU

Vremenom, kvalitet kose opada, pa je u takvim situacijama uvek bolje koristiti prirodne preparate.
Nisu samo muškarci ti koji imaju problema sa opadanjem kose i poljuljanim samopouzdanjem. I mi žene takođe imamo problema sa tim i treba nas razumeti kada se i na to žalimo pored svega ostalog, jer nije beznačajna stvar.

Scroll to Top