mesto za vašu reklamu

vaša reklama

OSOBINE KOJE UNIŠTAVAJU LJUBAV

Ponašanje i osobine koje uništavaju ljubav

Niko nije savršen i svi smo, pored vrlina, puni mana koje nisu problem ako nas neko voli onakve kakvi smo. Međutim, ukoliko nas te mane nadvladaju i postanu dominante, onda se u odnosu sa voljenom osobom mogu pojaviti ozbiljne nesuglasice.

1. Ego
Kada nas ego kontroliše, kada ono što volimo kao par stavljamo sa strane i kada nismo spremni na kompromis, zasigurno štetimo vezi.

2. Lenjost
Ukoliko odbijate da pružate jedno drugom, ukoliko ste lenji čak i da učestvujete u ljubavi i ako umor nadvlada radost i osmeh, znajte da će se to loše odraziti na vašu vezu.

3. Ljubomora
Onda kada vam ljubomora okupira misli i kada prevlada strah da ćete izgubiti partnera, kao i kada vam prošlost postaje važnija od budućnosti, tada ugrožavate vezu.

4. Laganje
Laganje partnera samo po sebi donosi gubitak iskrenosti, a čak i bela laž utiče na nepoverenje.

5. Nesigurnost
Ukoliko ste stalno nesigurni i ako sumnjate u svoje mišljenje, to će se odraziti i na vašu vezu.

6. Pretpostavke
Kada počinjete da verujete u to da znate šta vaš partner misli i ukoliko dozvolite da vaša pretpostavka o tome nadvlada ono što on zapravo misli.

7. Slabost
Ukoliko nemate snage da se suprotstavite spoljašnjim uticajima i ukoliko tuđi sud utiče na vašu vezu, to se može odraziti veoma negativno na vašu vezu, čak i ako vam savete dele prijatelji.

8. Samoodricanje
Onda kada veza postane simbolička i kada par zanemari svoje individue, kada oboje zaboravite sami sebe i svoje ciljeve, to će se takođe preneti na samu vezu.

Bezuslovna ljubav podrazumeva odricanje od sebe zarad drugoga. Dakle, pobedite sebe, volite nesebično i sigurno ćete biti jednako voljeni!

LAGANJE NESIGURNOST LJUBOMORA LENJOST EGOIZAM Latest news
Scroll to Top