najava događaja obuka iz prve pomoći za roditelje

Foto: CRVENI KRST BEOGRAD

CRVENI KRST BEOGRAD REALIZUJE BESPLATNU OBUKU IZ PRUŽANJA PRVE POMOĆI ZA RODITELJE

Kada tatina princeza završi na ormanu, a mamin junak odluči da isproba moći svog superheroja dešavaju se prave kućne nezgode!

Crveni Krst Beograd će 16.3.2019. godine u 10 časova u sedištu organizacije koje se nalazi na  adresi  Simina broj 19/3 održati besplatnu obuku prve pomoći posebno osmišljenu za roditelje, kao i one koji to tek planiraju da postanu. 

Obuka pod nazivom Ono što vam je najvrednije čuvajte znanjem realizovaće se u prostoru koji će  polaznicima dati priliku da pored predavanja i u praktičnom radu provere nivo stečenog znanja iz prve pomoći.  Obuku Crvenog krst Beograd vodiće  Primarijus dr Biserka Obradović sa sjajnim timom mladih volontera.

Svesni činjenice da se najveći broj povreda dešava kada su deca pod nadzorom roditelja, pravim savetima i prenetim znanjem osnažićemo sadašnje i buduće roditelje da ono što im je najvrednije čuvaju znanjem!

Broj mesta na obuci je ograničen, a svi zainteresovani građani mogu se javiti Crvenom krstu Beograd do 14.03.2019. godine na telefon 011/2620616 ili putem mejla beograd@redcross.org.rs kako bi na vreme potvrdili  prisustvo.

 

 

 

Prijatelj portala