mesto za vašu reklamu

vaša reklama

7 SAVETA KAKO SPRIJATELJITI PSA I MAČKU

Kada se ne raspravlja o tome da li su inteligentniji psi ili mačke, onda se govori o tome kako su ove dve životinje smrtni neprijatelji. Ovo je jedan od stereotipa koje bi trebalo razbiti.
Ukoliko pse i mačke podižete zajedno u pozitivnom i podsticajnom okruženju, oni će biti prijatelji, ili će barem naučiti kako da podnose jedno drugo.
Da bismo vam dodatno olakšali posao u vezi sa ovom temom, Red Info Portal je za vas pripremio korisne savete koji će vam pomoći da druženje vašeg psa i vaše mačke ne preraste u igru Toma i Džerija.

DA LI VAŠ KUĆNI LJUBIMAC MOŽE IMATI KVALITETAN SAN U VAŠEM KREVETU?

Činjenica je da dobre navike ne treba menjati. Imali ste naporan dan i jedva čekate da se ušuškate u krevet, pustite film i zadovoljno legnete sa svojim kućnim ljubimcem koji će iz vas izvući svu negativnu energiju i priuštiti vam miran san. No, usled maženja, pored vas je zadremala i ta umiljata životinja. Istim problemima se bave mnogi vlasnici pasa ili mačaka. Životinje skoro jednako dobro kao i čovek mogu da procene udobno mesto za odmor, te uvek radije biraju vlasnikov krevet. Da li bi trebalo da postavimo granicu ili to i nije veliki problem?

Scroll to Top