mesto za vašu reklamu

vaša reklama

7 SAVETA KAKO SPRIJATELJITI PSA I MAČKU

Kada se ne raspravlja o tome da li su inteligentniji psi ili mačke, onda se govori o tome kako su ove dve životinje smrtni neprijatelji. Ovo je jedan od stereotipa koje bi trebalo razbiti.
Ukoliko pse i mačke podižete zajedno u pozitivnom i podsticajnom okruženju, oni će biti prijatelji, ili će barem naučiti kako da podnose jedno drugo.
Da bismo vam dodatno olakšali posao u vezi sa ovom temom, Red Info Portal je za vas pripremio korisne savete koji će vam pomoći da druženje vašeg psa i vaše mačke ne preraste u igru Toma i Džerija.

PRIJATELJI ILI FEJSBUK PRIJATELJI

Od trenutka kada smo se prvi put registrovali na najveću društvenu mrežu proteklo je već dosta vremena. Sećate li se kako smo redom dodavali drugove iz osnovne škole, komšije ili ljude koji su nam samo tako proleteli kroz život? A sada, posle nekog vremena, neprijatno nam je da nekoga samo tako izbacimo. Međutim, u ovom slučaju loši osećaji su se isplatili.

PRIJATELJI POZITIVNO UTIČU NA VAŠE FIZIČKO I MENTALNO ZDRAVLJE

Boli vas glava, a i to koleno... Pravi vam probleme već duže vreme? Pre nego što se dohvatite tog nesesera prepunog lekova, možda bi bilo korisno da sa nekim prijateljem popijete kafu. Najnovija istraživanja pokazuju da su prijatelji fizioterapeuti za naš društveni život, pa samim tim i ona naša „ne sedi mi na kičmi”, kada vas neko od prijatelja danima „davi”, dobija pravi smisao. Broj prijatelja i kvalitet prijateljstava jako su važni za svakoga od nas.

ZAJEDNIČKO PUTOVANJE –TEST PRIJATELJSTVA

Odmor sa prijateljima može biti fantastičan. Krećete zajedno, vozite se nepoznatim drumovima, pevušite kao Britni Spirs na svom putovanju i smejete se zajedničkim šalama. No, ako želite da broj putnika u kolima ostane isti i pri povratku, morate se prilagođavati, slušati jedni druge i činiti one čuvene kompromise. Putovanje nas tera da provodimo dane i dane zajedno, i samim tim, prilike za nesuglasice i svađe su brojnije. Da biste imali savršen odmor, neka ova pravila postanu vaše „Sveto putničko pismo“.
Razgovarajte pre nego što pođete na putovanje

Scroll to Top