mesto za vašu reklamu

vaša reklama

KOJOM MUZIKOM TREBA ZAPOČETI DAN

Jutarnji rituali se razlikuju kod svakog od nas – neko ne započinje dan bez kafe, neko koristi vreme za spavanje do poslednje mogućnosti za odlaganje alarma, neko doručkuje na putu do škole ili posla, a neko ne može da zamisli početak dana bez muzike. Naime, otkriveno je da muzika uz koju se budimo i koju puštamo ujutru dok pijemo kafu ili se spremamo za obavljanje dnevnih aktivnosti direktno utiče na raspoloženje. S tim u vezi, postoje pesme za koje se smatra da bi trebalo da se odslušaju ujutru, pre ostalih.

DA LI TREBA DA PROVERAVATE TELEFON UJUTRU? PRVIH 10 MINUTA POŠTO SE PROBUDITE SU NAJVAŽNIJI

Ako čitate ovo na svom telefonu, a probudili ste se pre samo desetak minuta, već ste napravili loš potez za danas. Međutim, veoma je pohvalno ako ovo čitate malo kasnije ujutru, i još je bolje ukoliko dodatno raspremate krevet ili grlite svog partnera. Izbegavanje telefona čim ustane iz kreveta nekome može biti strano, ali prema i poslovnom analitičaru i prognozeru trendova Majklu Mekvinu, to je navika koje treba što pre da se rešimo.

TRINAEST STVARI KOJE ĆE VAM POMOĆI DA VAM ŽIVOT BUDE BOLJI

1. Oslobodite se potrebe da stalno dokazujete da ste u pravu
Mnogo je onih koji ne prihvataju činjenicu da nisu u pravu i trude se da drugima to dokažu. Ako ste jedan od tih ljudi, potrudite se da kontrolišete tu potrebu i da prihvatite činjenicu da niste uvek u pravu.
2. Prestanite sve da kontrolišete
Budite spremni da se odreknete toga da kontrolišete sve što se dešava u vašem okruženju: situacije, događaje, ljude itd. Da li su to rođaci, bliski prijateji, kolege ili neznani ljudi na ulici – jednostavno im dozvolite da budu takvi kakvi jesu.

Scroll to Top