mesto za vašu reklamu

vaša reklama

PAMETNA OGLEDALA – VIDITE SEBE U NOVOJ ODEĆI A DA JE JOŠ NISITE NI PROBALI

Oni koji su maštali o tome kako bi bilo kada bi znali da li im određeni komad garderobe odgovara čak i pre nego što odu u kupovinu, uskoro će to moći i da ostvare. Evo i kako.

Naime, firma „Amazon” napravila je pametno ogledalo koje se oslanja na tehnologiju virtuelne realnosti. Ovaj izum omogućava korisnicima da vide sebe kako izgledaju prilikom isprobavanja odeće, bez potrebe da je nose ili probaju u stvarnom svetu. Zvuči pomalo neverovatno, zar ne?

KOJA BOJA ČINI DA SE OSEĆAMO NAJPRIVLAČNIJE?

Sa stanovišta narodne psihologije o bojama, crvena boja je najstrastvenija boja, koja se koristi kao znak za uzbunu i prekor, i baš zbog toga privlači pažnju. Ova boja je očigledno povezana sa krvlju, ljubavlju, intimnošću i radošću, a u negativnom smislu sa lošim ocenama, ekonomskim problemima, ratom, nasiljem ili sa onim što je zabranjeno. Crvena boja je izuzetno prisutna u saobraćajnim znacima, na semaforima, na sniženim cenama i na namirnicama.

LJUBOMORNI SE PREPOZNAJU I PO EKSTRAVAGANCIJI

Ljubomora je bolan osećaj i niko ga ne voli. Ipak, kod nekih osoba su ovi momenti samo kratak „vatromet“ koji može da se iskontroliše. Drugi nastupaju zvanično, kontrolišu partnera ili kolegu s posla, ili jednostavno pobegnu. A opet, postoje i oni koji posegnu za materijalnim stvarima (odeća, različiti proizvodi), koje treba da nadoknade manjak ljubavi i pažnje.

KAKO DA NASTUPITE NA RAZGOVORU ZA POSAO

Možda deluje nevažno, ali odeća koju ste odabrali za razgovor za posao govori mnogo toga o vama. Dakle, odeća... čini razgovor za posao. Ovo potvrđuju i stručnjaci i naučnici.

KOLIKI ROK UPOTREBE IMAJU PREDMETI KOJE SVAKODNEVNO KORISTIMO?

Uvek pamtimo da treba proveriti rok upotrebe mleka i kozmetičkih sredstava, ali ne obraćamo pažnju na veliki broj predmeta koje koristimo mnogo duže nego što bi stvarno trebalo. Kako biste izbegli probleme koji mogu nastati, Red Info Portal je za vas izdvojio nekoliko takvih proizvoda:

JASTUK (od dve do tri godine)
Jastuk sa bilo kojim punjenjem vremenom postaje mesto gde se skupljaju grinje, a neizbežno gubljenje početnog oblika dovodi do bolova u vratu.

17 MINUTA DNEVNO ZA SMIŠLJANJE ODEVNE KOMBINACIJE. DA LI PRETERUJEMO?

Nemoj da te naslov uplaši. Aktivnih sedamnaest minuta premišljanja oko stajlinga podrazumeva i dobar utrošak kalorija. To su dobri bonus poeni, iako...
...vrlo dobro znaš da kasniš. Budilnik je odavno zvonio i sat nepogrešivo pokazuje da nemaš ni sekundu vremena za gubljenje ako još uvek želiš da stigneš na vreme na posao. A ti hrabro ignorišeš znakove upozorenja i stojiš ukopana ispred svog ormara, jednom rukom naslonjena na njegovo krilo, namršenog lica sa uvek istim pitanje u glavi: „Šta da obučem?”.

Scroll to Top