mesto za vašu reklamu

vaša reklama

MORE KAO LEK — NAUČNICI TVRDE DA LEČI NAJMANJE 16 BOLESTI

Putovanje, odlazak u inostranstvo, zimovanje ili letovanje — sve to poziva na relaksaciju i uživanje, i to pri samoj pomisli na odmor. Međutim, iz ove grupe se odlazak na more izdvaja svojim blagotvornim dejstvom. Pored zasluženog odmora, more će vam pružiti mnogo više. Ispuniće vas energijom na duge staze, jer more ima efekat leka! Odmor na moru vas može istinski izlečiti od mnogih bolesti.

EKOLOŠKI MOST SA POGLEDOM NA BAJKOVITI ZALAZAK SUNCA

U turskom mestu Izmir podignut je unikatan most, na kome bi Izmiru mogli zavideti mnogi primorski gradovi. Njegova funkcija nije samo spajanje jedne strane obale sa drugom, već predstavlja idealno mesto za odmor i posmatranje magičnih zalazaka sunca.

KOJE SU FOBIJE POZNATIH LIČNOSTI

Iako poznate ličnosti u svojim spotovima, filmovima, intervjuima, na utakmicama i slično često izgledaju sigurno i neustrašivo, privatno mogu biti jako plašljivi. Čak njihovi strahovi mogu delovati sumanuto i smešno. Red Info Portal vam prenosi top 10 najneuobičajenijih fobija poznatih ličnosti.

Bred Pit se boji ajkula, čak toliko da dugo nije dozvoljavao svojoj deci da nauče da surfuju.

Skarlet Johanson se plaši ptica, što se stručno zove ornitofobija. Zbog svog straha, odbila je glavnu ulogu u jednom Hičkokovom filmu.

Scroll to Top