mesto za vašu reklamu

vaša reklama

FEJSBUK VAM GOVORI KAKO DA SE OBUČETE?

Na društvenim mrežama većina završi tako što „špijuniraˮ bivše momke/devojke gledajući slike i skrolujući kroz objavljene postove. Neki su u dilemi da li da prihvate zahtev za prijateljstvo na fejsbuku koji su im poslali roditelji druga ili drugarice. Fejsbuk nam je čak promenio i način na koji se sećamo nekih uspomena.

Ali, pored svega ovoga, fejsbuk takođe utiče i na odabir naše garderobe.

KADA JE DEPILACIJA POSTALA IMPERATIV?

Glatka, nežna i baršunasta koža danas je postala imperativ savremenog društva, koji više nije rezervisan samo za pripadnice lepšeg pola. Sve je veći broj ljudi koji i te kako vode računa o dlačicama na telu, a načini i metode uklanjanja dlaka su sve raznovrsniji. Međutim, nije oduvek bilo tako.

KADA STARA TEHNOLOGIJA POSTANE NOVI TREND

Za one koji su rođeni u digitalnom dobu postoji mala verovatnoća da su doživeli magiju gramofona. Verovali ili ne, tehnologija stara 150 godina doživljava preporod u celom svetu. Tekst u nastavku govori vam o jednoj češkoj kompaniji, najvećem proizvođaču gramofona u zemji i njenom velikom doprinosu ovom novom pristupu snimljene muzike.

KOSA KOJA MENJA BOJU

Iz kozmetičkog sveta, pravo na drogerijske rafove, stiže novi preparat za sve one koji vole da eksperimentišu sa bojom kose. Iako je sve zasnovano na nauci, deluje kao nekakva magija.

Preparat se zove „Fajr” (engl. Fire) i predstavlja farbu za kosu koja menja boju u zavisnosti od temperature. Osmislila ju je kompanija „Ansin” (engl. Unseen) i uskoro bi se mogla naći u prodaji.

Scroll to Top