mesto za vašu reklamu

vaša reklama

KAKO DA VAŠA POPODNEVNA DREMKA POSTANE JOŠ BOLJA?

Rano ste ustali, zbog posla ili predavanja. U gradu je, kao i obično, prava džungla. Kada se, posle napornog dana, umorni, iscrpljeni i iznureni vratite u svoj topli dom, obavija vas osećaj sigurnosti i topline, i vapite za udobnom sofom i kratkom dremkom. Sigurno ste se u nekom trenutku zapitali zbog čega se, nakon spavanja posle podne, probudite umorni, bezvoljni i nervozni, a zapravo ste dremnuli kako biste se probudili odmorni i raspoloženi da iskoristite ostatak dana najbolje što možete.

NAUČNICI DOKAZALI DA POPODNEVNA DREMKA KORISTI NAŠEM ORGANIZMU

Ako ste na poslu i ispijate petu kafu po redu, a još uvek nemate energije da se pokrenete, velika je mogućnost da niste dobro spavali sinoć, ili pak niste ispoštovali popodnevnu dremku. Biološka potreba za popodnevnim snom poboljšava i fizičko, ali i naše pshičko zdravlje, tvrde nove studije.

Red Info Portal vam u sledećim redovima prenosi ispitivanja i rezultate koji se tiču omiljene, slatke popodnevne dremke.

SAVETI ZA LAKO USTAJANJE PUT ZA NASMEJANO JUTRO

Ako niste rođeni ranoranilac, možete to postati vrlo lako! Buđenje ujutru je nekad prava noćna mora, pa treba mnogo više od kafe da vas izvuče iz toplog i mekanog kreveta. Iako se dragocenih 10, 20 ili 30 minuta spavanja nakon alarma čini kao da ste na oblaku i da najviše odmarate, to može u mnogome da utiče na vaš dan.
Ipak, nemojte se bojati, jer je Red Info Portal za vas našao 10 najboljih saveta za lakše buđenje, koji dokazano pomažu:
1. Stavite budilnik na drugi kraj sobe u odnosu na krevet

Scroll to Top