mesto za vašu reklamu

vaša reklama

ROK OPERA U SRPSKOM NARODNOM POZORIŠTU

Nakon niza nezaboravnih gala koncerata, tradicionalno upriličenih raznim povodima, Opera Srpskog narodnog pozorišta priprema novogodišnji koncert Rok opera, u petak 12. januara 2018. godine, na sceni „Jovan Đorđević“, s početkom u 20h.

Novogodišnji koncert Rok opera organizovan je u zajedničkoj saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta. Ulaznice su u prodaji na Biletarnici SNP-a od 13. decembra.

Na programu iznenađenja biće zastupljeno sedamnaest antologijskih muzičkih hitova pop i rok grupa, čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene XX veka. Novogodišnjim koncertom će se odraziti duh autora, čija su imena ušla u rokenrol kuću slavnih i vremena kada su nastali neprevazićeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od sedamdesetih godina do ove pozorišne kuće danas.

U spoju muzičkih žanrova roka, džeza i opere, a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere SNP-a, na početku godine će novosadskoj publici biti predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a nastupaju Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Maja Andrić, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Vojislav Malešev, članovi Hora Opere SNP-a. Hor je pripremila Vesna Kesić Krsmanović, a koncert režijski postavlja Katarina Mateović Tasić.

Nevena Ivić

SRPSKO NARODNO POZORIŠTE ROK OPERA KONCERT NOVI SAD NOVOSADSKI BIG BEND.
Scroll to Top