mesto za vašu reklamu

vaša reklama

KULTURA NA TRAVI

Red Info Portal vam je pre tri nedelje preporučio da obavezno u svom planeru za ovaj mesec zaokružite broj 25. Kako se ovaj datum približio, a muzički piknik koji Beogradska filharmonija sprema na nas u nedelju samo što nije počeo, Red Info Portal vam danas nudi nekoliko korisnih servisnih informacija, koje bi bilo dobro znati pre odlaska na ovo jedinstveno muzičko veče.

Naime, na slici ispod možete videti gde se tačno održava veliki muzički piknik. Mesto gde ćete vi postaviti svoje ćebe, odredićete sami, ali je jako bitno da u nedelju veče od širokog prostranstva imeđu Ušća i Palate Srbija, u novobeogradskom bloku 13, odaberete baš onaj prostor koji je na slici označen srcem.

Početak muzičkog piknika dogovoren je za 20h, međutim, kapije za posetioce, koje će biti postavljene iz pravca ulice Ušće i u Bulevaru Nikole Tesle, otvaraju se od 17 časova. Obe ulice biće zatvorene za saobraćaj. Ako želite da zauzmete neko bolje mesto, krenite na vreme!

Kako na ovom koncertu neće biti klasičnog sedenja, Beogradska filharmonija poziva publiku da sa sobom ponese opremu koja je inače neizostavni deo svakog pravog piknika: ćebe ili neku drugu udobnu ležaljku.

Beogradska filharmonija, pod upravom dirigenta Gabrijela Felca i sa specijalnim gostom Zubinom Mehtom, u nedelju veče izvešće dvanaest kompozicija koje su tokom višenedeljnog glasanja osvojile najviše glasova publike. Stranicu Filharmonije posetilo je preko 17 000 glasača, a kompozicija sa ubedljivo najvećim brojem glasova jeste Danson br. 2, meksičkog kompozirora Artura Markesa. Ostatak odabranog repertoara, verujemo, čućete i sami!

Red Info Portal pružio vam je sve neophodne informacije, jedino što još možemo da vam preporučimo jeste da sa sobom povedete nekog vama veoma dragog i zajedno uživate u ovom nezaboravnom  muzičkom iskustvu.

 

 

Tekst: Marija Stevanović

Foto: Beogradska filharmonija

 

BEOGRADSKA FILHARMONIJA KONCERT
Scroll to Top