mesto za vašu reklamu

vaša reklama

FILM „SAMO LJUBAVNICI OPSTAJU” VEČERAS NA KROVU NOVOG BIOSKOPA ZVEZDA

Novi bioskop Zvezda od 4. maja 2017. godine nastavio je sa radom posle zimske pauze od 4 meseca. Prva filmska projekcija u Srbiji odigrala se na Terazijama tačno 6. juna 1896. godine.

Novi bioskop Zvezda nalazi se na adresi Terazije broj 40. Jedinstvena rustična atmosfera na otvorenom doprineće potpunom doživljaju i uživanju u filmskim ostvarenjima. Večeras u 21h na repertoaru je fantastičan film „Samo ljubavnici opstaju” (Only lovers left alive).

Na sam pomen teme o vampirima i njihovom odnosu, ljubavi, pokreću se neobjašnjive emocije u nama. Ovo je britansko-nemački film režisera i scenariste Džima Džarmuša iz 2013. godine. Glavni likovi su vampiri koje tumače Tom Hidleston i nezamenljiva Tilda Svinton. Oni se vole već vekovima i njihova ljubav opstaje uprkos prolasku vremena.

Međutim, ovi autsajderi koji žive noću, okruženi su modernim svetom koji se raspada. Krv ljudi više nije prioritet, s obzirom na to da je zagađena, te su vampiri primorani da nalaze čistu, a to nije tako jednostavno. Film je takođe protkan neverovatnom muzikom Džarmušovog benda SQURL koju ćete pevušiti i posle odgledanog filma. Ovo je priča o neprevaziđenoj ljubavi, životu, umiranju, umetnosti i mnogim drugim stvarima.

Dođite i uživajte u projekciji pod zvezdanim nebom Novog bioskopa Zvezda večeras u 21h!
 

Tekst: Marija Puljecović

Foto: Promo bioskop Zvezda

 

BIOSKOP FILM LJUBAVNICI BIOSKOP ZVEZDA
Scroll to Top