mesto za vašu reklamu

vaša reklama

AKO STE LJUBITELJ SLOVENSKIH JEZIKA NEMOJTE PROPUSTITI DA PROČITATE OVU VEST!

Verujemo da će se svi strastveni ljubitelji jezika obradovati informaciji da se u petak 17. novembra održava veče slovenskih jezika. Događaj će se realizovati u maloj sali Studentskog kulturnog centra grada Beograda, a osmišljen je kao najveći eksterni projekat Filološkog fakulteta pod nazivom „Studenti studentima”.

Svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa kulturom i tradicijom slovenskih jezika, kao i sa veoma bogatim sadržajem koji će biti prezentovan od strane studenata Filološkog fakulteta. Ovo veče će biti još jedan korak ka širenju svesti o značaju jezika. Ovoga puta imaćete priliku da slušate o nama bliskim narodima i jezicima, bitnim razlikama ali i onome što nas povezuje sa njima. Prepustite se čarima Poljske, Bugarske, Češke…

Poznato je da Red Info Portal čine lektori i prevodioci Filološkog fakulteta, stoga vas ovom prilikom pozivamo da zajedno podržimo studente koji će govoriti, i da uz prijatnu atmosferu učestvujemo u širenju svesti o ulozi i značaju jezika. Očekujemo vas!

 

STUDENTI SLOVENSKI JEZICI KULTURA
Scroll to Top