mesto za vašu reklamu

vaša reklama

U OVOM GRADU NE MOŽETE ŽIVETI POD KIRIJOM

Svako od nas je bar jednom bio u prilici da iznajmi kuću ili stan. Bilo da ste student koji zbog školovanja napušta svoj dom, ili ste dobili posao u nekom drugom gradu, razlozi su različiti.
Pronalazak odgovarajućeg životnog prostora ume da bude stresan i nimalo lak zadatak.

Red Info Portal vam prenosi informaciju u kojem gradu ne možete živeti pod kirijom.

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE NISU NAŠI NAJBOLJI SARADNICI

Ako imate naviku da za čišćenje svake površine koristite različito sredstvo i ako čistite svakog dana – ovaj tekst je odlično upozorenje za vas! Da, razume se da samo što ste očistili jednu podlogu i prešli na drugu, prašina je već uzela maha na onoj prvoj i kako onda da ne ćistite svakog dana?! Brisanje prašine vlažnom krpom je u redu, a Red Info Portal vam prenosi šta se dešava kada se ne koristi samo vlažna krpa, već najrazičitija sredstva za čišćenje.

KALENDAR MAJA NE OPISUJE APOKALIPSU VEĆ PROGRES

Na zidu jedne male strukture, zakopane ispod ostataka šuma u Gvatemali, arheolozi su otkrili zapise vezane za mesečev kalendar Maja, koji mogu biti prvi poznati podaci o postojanju ove drevne civilizacije. Ovi zapisi pripadaju istom kalendaru Maja koji je pogrešno predvideo smak sveta 21. decembra 2012. godine. Istraživači koji su pomogli u otkrivanju i dešifrovanju ovih zapisa kažu da kalendar Maja predviđa veliki progres u ovom periodu, koji će početi u decembru te godine kao novi kalendarski ciklus.

UMESTO GLAMUROZNA SVADBE INDIJSKI BIZNISMEN POKAZAO JE RASKOŠ SVOJIH OSEĆANJA

Jedan bogati biznismen iz Indije izgradio je 90 kuća za ljude bez krova nad glavom, umesto da rasipa taj novac na svadbi svoje ćerke. Ajay Munot, bogati trgovac u okrugu Aurangabad u istočnoj Indiji, planirao je da potroši pare u vrednosti od 120 hiljada dolara na luksuznu svadbu svoje ćerke. Ali, umesto toga, odlučio je da ovu sumu novca potroši pomažući siromašnim ljudima u tom okrugu. Mediji prenose da je izgradio oko 90 kuća na dva ara zemlje, pritom pažljivo birajući ko će u njima da živi.

Scroll to Top