mesto za vašu reklamu

vaša reklama

NAJNOVIJI MODNI TREND – VEŠTAČKE LED TREPAVICE

Novostima iz sveta mode nikad kraja, ali proizvod kojem će svetska scena uskoro poželeti dobrodošlicu zaista vodi lepotu daleko u budućnost.

Veštačke trepavice odavno su se „odomaćile” i gotovo da se već smatraju uobičajenim. Međutim, „F.lashes”, proizvod za koji nikad niste ni pomislili da će vam biti potreban, daje žustar odgovor ovim „običnim” trepavicama, unoseći svežinu, a i zabavu u već monotone crne trepavice.

PROIZVODI KOJE SVAKODNEVNO KORISTIMO MOGU UGROZITI NAŠE ZDRAVLJE

Živimo u potrošačkom društvu koje nas često navodi da kupujemo i proizvode koji nam nisu potrebni. Da nevolja bude još veća, većina ovih proizvoda prepuna je štetnih hemikalija. Ljudi su neprestano izloženi toksinima koji su, nažalost, veoma dobro sakriveni na deklaracijama prehrambenih proizvoda i sredstava za ličnu ili kućnu upotrebu.

Mnogi od ovih proizvoda ulepšani su raznobojnim etiketama kojima potrošači veruju na reč. Ovakve etikete ubeđuju nas da su u pitanju prirodni proizvodi bezbedni za decu.

KOLIKI ROK UPOTREBE IMAJU PREDMETI KOJE SVAKODNEVNO KORISTIMO?

Uvek pamtimo da treba proveriti rok upotrebe mleka i kozmetičkih sredstava, ali ne obraćamo pažnju na veliki broj predmeta koje koristimo mnogo duže nego što bi stvarno trebalo. Kako biste izbegli probleme koji mogu nastati, Red Info Portal je za vas izdvojio nekoliko takvih proizvoda:

JASTUK (od dve do tri godine)
Jastuk sa bilo kojim punjenjem vremenom postaje mesto gde se skupljaju grinje, a neizbežno gubljenje početnog oblika dovodi do bolova u vratu.

PRE NEGO ŠTO OPERETE KOSU, STAVITE SO U ŠAMPON – EFEKAT JE NEVEROVATAN!

Da li ste znali da dodavanje soli u neki od kozmetičkih proizvoda poboljšava njihovo dejstvo? Na primer, ako dodate malo soli u šampon, a imate masnu kosu, biće to idealno rešenje za vas!
Neviđeni efekat postići ćete ukoliko preparat za negu kose malo zagrejete i onda dodate so, zatim stavite na kosu i pustite da odstoji 20 minuta. Nakon ispiranja i sušenja, vaša kosa će biti bujna i sjajna.
Promenu ćete primetiti već nakon prvog pranja. Koristite se ovim mehanizmom povremeno i privucite pažnju vašim sjajem!

Scroll to Top