mesto za vašu reklamu

vaša reklama

GALA KONCERT U NARODNOM POZORIŠTU

Za kraj ovog meseca, redakcija Red Info Portala predlaže vam kulturni događaj koji ne treba propustiti. U pitanju je operski Gala koncert u Narodnom pozorištu.

Narodno pozorište u Beogradu i ove godine organizuje tradicionalni operski Gala koncert Solista, Hora i Orkestra Narodnog pozorišta.  Ovogodišnji koncert biće održan 30. juna, na Velikoj sceni narodnog pozorišta, sa početkom u 20 časova. Operskim Gala koncertom Narodno pozorište obeležava zatvaranje 148. sezone.

KULTURA NA TRAVI

Red Info Portal vam je pre tri nedelje preporučio da obavezno u svom planeru za ovaj mesec zaokružite broj 25. Kako se ovaj datum približio, a muzički piknik koji Beogradska filharmonija sprema na nas u nedelju samo što nije počeo, Red Info Portal vam danas nudi nekoliko korisnih servisnih informacija, koje bi bilo dobro znati pre odlaska na ovo jedinstveno muzičko veče.

FESTIVAL ZA LJUDE BEZ ČULA SLUHA

Možda vam i ne bi svirka prva pala na pamet kada biste pomislili na događaj na kome se koristi auslan (australijski znakovni jezik), ali nedavno je u Melburnu organizovana dobrotvorna žurka „Summer Break Auslan Party”, čiji je celokupni program bio osmišljen tako da se omogući osobama sa potpuno oštećenim sluhom da slušaju muziku. Ovo je postignuto upotrebom znakovnog jezika, uz pomoć tumača, i dosta basa. Cilj događaja bilo je prikupljanje novca za organizaciju „Deaf Basketball Australia”, koja podržava košarkaše sa slušnim problemima.

Scroll to Top