mesto za vašu reklamu

vaša reklama

KAKO SE, PREMA VOJNICIMA, NAJBOLJE SPAKOVATI ZA PUTOVANJE

Sezona zimskih godišnjih odmora uveliko je u pripremi. Dugo očekivano zimovanje samo što nije stiglo, svaki detalj je isplaniran, ostalo je samo da spakujete kofer i krenete. Bilo da ste od onih koji marljivo pripremaju taktiku pakovanja nekoliko dana unapred ili pripadate grupi koja to obavlja u poslednjem trenutku, pakovanje stvari se nekada može pretvoriti u pravu noćnu moru. Kako bismo to predupredili i lišili vas nepotrebnog stresa, na jednom mestu smo sakupili savete onih koji su obučeni da se brzo i efikasno spakuju.

AKO RAZMIŠLJATE O KRATKOM PUTOVANJU, POLJSKA JE IDEALNA DESTINACIJA

Za doček Nove, 2017. godine, otišla sam u Krakov na pet dana. Nikad dotad nisam bila u Poljskoj, iako sam obišla većinu evropskih zemalja, pa sam htela da vidim nešto novo, obiđem grad o kome sam do tada čula dosta toga i upoznam kulturu koja mi se činila sličnom, a istovremeno i vrlo različitom od naše. Očekivala sam mentalitet relativno sličan našem, a dočekalo me je nešto sasvim drugačije.

INTERVJU MILICA RADOVIĆ – SPAKUJTE U KOFER JEZIK PUTNIKA: LJUBAV, EMOCIJU, OSMEH

Sve vreme mi prolazi kroz glavu kako da proširim svoje vidike tako da mogu da razgovaram sa čovekom kao što je Milica Radović, autor bloga themilica.com, osnivač ITkonekt projekta, nosilac licence TedxZemunED konferencije. Od mora informacija kako izvući suštinu? Kako razgovarati sa osobom koja je naučila da vozi traktor u pirinčanom polju, koja je meditirala na Tajlandu više od dve nedelje, koja je gradila kuće od blata, koja je pomogla deci u Keniji, koja stavi ranac na leđa i spremna je za avanturu?

Scroll to Top