mesto za vašu reklamu

vaša reklama

MAČA – NAJTRAŽENIJI ČAJ NA SVETU

Red Info Portal vam predstavlja „čaj nad čajevima”, kako ga često zovu na Dalekom istoku. Reč je o čaju koji je po svojim hranljivim sastojcima znatno bogatiji od ostalih vrsta zelenog čaja.

KUPKA KOJA TROŠI KALORIJE

Topla kupka se često u naučnim istraživanjima promoviše kao veoma korisna za ljudsko zdravlje, a blagotvorno dejstvo koje ona može imati na naš organizam poistovećuje se sa blagotvornim efektima koje na telo ima bavljenje sportom. Ovakve tvrdnje iznete su u studiji objavljenoj u časopisu „Temperature”, a ova studija rezultat je istraživanja sprovedenog pri Univerzitetu u Lofboru, u Velikoj Britaniji.

LUBENICA JE IZVOR ZDRAVLJA I BOMBA VITAMINA

Crveno-zelena bomba je bogata vitaminima, kalijumom i likopenom, karotenoidom. Ona je i antioksidant, kao i prijatelj srca i vena, i pritom je dobra protiv pojave bolesti raka. Iseckana na kockice ili parčiće, garantuje injekciju svežine i blagotvornih supstanci bez masnoća, sadrži malo šećera i pravi je saveznik dijeta i zdravlja. Ima veoma malo kalorija i bogata je vodom, koja razređuje glikemijski indeks onemogućavajući da šećer dospe u krv.

NAPRAVITE SAVRŠEN SLADOLED ZA SVA ČULA

Svi mi volimo sladoled, a leti prosto ne možemo da živimo bez njega. Uvek se pojavi neki novi ukus koji se mora probati, a onda posle ogromne porcije sladoleda sledi mala porcija griže savesti, jer opet nismo odoleli tom slatkom iskušenju. Ovog leta odlučite da spojite lepo i korisno – sami napravite svoj savršen sladoled, koji će biti hranljiv i pored toga što će pružiti osveženje i izvanredan ukus. Naravno, iako je hranljiv, on nije potpuno dijetalan i zato ga nemojte jesti baš previše.

Scroll to Top