mesto za vašu reklamu

vaša reklama

NAUČNICI RADE NA RAZVIJANJU VEŠTAČKE MATERICE ZA PREVREMENO ROĐENU DECU

Značajan procenat beba (0,5% prema podacima Svetske zdravstvene organizacije) rodi se pre predviđenog termina, blizu 24. nedelje trudnoće. U tom periodu bebini organi se nisu u potpunosti formirali i šanse za preživljavanje su male. Međutim, jedna grupa naučnika u Dečijoj bolnici u Filadelfiji (SAD) radi na rešavanju ovog problema.

U MEKSIKU USKORO UMESTO KIŠE ― TEKILA!

Da li ste ikada pitali da li je moguće da iz oblaka pada kiša tekile? U Meksiku je izgleda moguće!
Ovo je ideja proistekla od Meksičkog odbora za turizam i marketinške agencije „Lapiz”, i krajem marta je bila izložena u galeriji u Berlinu.
Nadaju se da će ovo podstaći nemačke turiste da rezervišu odmor južno od granice SAD-a, i to nakon par popijenih čašica tekile! Metereološka tema je poput zanimljivog podsetnika Nemcima da ih, za vreme najkišovitijeg meseca u Berlinu, sunčano vreme čeka baš u Meksiku.

KATANAC ZA BICIKL KOJI IZAZIVA MUČNINU KOD LOPOVA

Ova inovativna sprava pod imenom SkunkLock ispušta gas neprijatnog mirisa kada lopovi pokušaju da je polome.
Na prvi pogled liči na najobičniji katanac za bicikl, ali ipak nije. Ovaj inovativni proizvod, osim što je napravljen od izdržljivog čelika i ugljenika, u svojoj unutrašnjosti sadrži jedan odbrambeni mehanizam koji ga pretvara u nešto jedinstveno, budući da ispušta jednu hemikaliju kada lopov pokuša da ga polomi kako bi ukrao prevozno sredstvo.

NAJNOVIJI KOMAD ODEĆE - DUKSERICA U KOJOJ MOŽETE NOSITI VAŠEG KUĆNOG LJUBIMCA

Red Info Portal Vam prenosi kako još možete uživati sa svojim ljubimcem a da i njemu to bude novo i zanimljivo. Japanci, koji su poznati po svojoj kreativnosti, ovog puta su napravili nešto što će Vas i Vašeg ljubimca još više zbližiti.
Želite da budete još bliže svom kućnom ljubimcu? Japanski proizvođač je napravio, na prvi pogled, apsurdni, ali genijalni komad odeće koji bi Vam se mogao dopasti. „Mewgaroo” je dukserica sa ,,kengurskom torbom” u kojoj možete da nosite svoju kucu, macu ili nekog drugog malog stvora. Ovako možete da se zajedno mazite bilo gde da ste.

Scroll to Top