mesto za vašu reklamu

vaša reklama

ZA PRISTOJNO PONAŠANJE DECE U RESTORANU SLEDI POPUST

Sedite u restoranu i razgovarate sa prijateljem i primećujete da se u tihom i svečanom ambijentu počinje čuti dečja graja. Ništa neobično, višečlana porodica je došla na ručak, baš kao i vi sa vašim prijateljem. Međutim, dece je više nego obično i odjednom bi svako od njih želelo nešto da kaže, a ujedno sede baš u vašoj blizini. Priča jednog dečaka, prekinuta je vriskom devojčice pored njega, pa je to prouzrokovalo kreštanje dečaka pored, a sve to su nadgledali petogodišnji blizanci koji su počeli da oponašaju sve zvukove koje su čuli od druge dece.

NAUČITE STRANI JEZIK ZA 4 NEDELJE

Šezdesetčetvorogodišnji poliglota Leo Anders, koji tečno govori 20 jezika, predstavio je svoju inovativnu formulu učenja stranih jezika. Njegov način za učenje jezika može vam omogućiti da za kratko vreme gotovo prirodno komunicirate na stranom jeziku. Metod ovog danskog poliglote predstavlja izazov za tradicionalne škole jezika.

ITALIJA ꟷ ZEMLJA JEZERA

Ko odluči da za odmor, vikend ili na samo jedan dan ode na neko od italijanskih jezera, neka bude siguran da će vreme provesti opuštajući se u prirodi i diveći se fascinantnom odsjaju vode koja je možda svedočila brojnim istorijskim događajima.

Predstavljamo vam pet veličanstvenih italijanskih jezera, savršenih za odmor i turističku posetu:
 

Garda

SLADOLED OD KANABISA JE MARKETINŠKI TRIK ILI ISTINA?

U prodaji se pojavio sladoled novog ukusa. Zove se „cvet kanabisa” i možete ga probati u poslastičarnici „Perlecò di Alassio” u Rimu. Ovaj neobični sladoled nastao je s ciljem razvoja sajma koji se održava u italijanskoj regiji Liguriji.
„Cvet kanabisa” nije jedini slatkiš koji u svom sastavu ima konoplja. Kanabis se uveliko koristi u pravljenju kolača, keksa ili čokolade.

VULKANI KOJE MOŽETE POSETITI I VIDETI IH IZBLIZA

Novi dokumentarac o vulkanima Vernera Hercoga, Ulazak u pakao(Into the Inferno),prikazuje put ka šest različitih magmatskih planina sa vulkanologom Klajvom Openhajmerom kako bi ilustrovao erupciju i oticanje lave, kao i zajednice koje žive oko tih vulkana. Ali poseta vulkanu ne mora da obuhvata samo otrovne gasove i avanture opasne po život. Ovde vidimo kako se mogu izbliza posetiti vulkani, od leta iznad kratera preko penjanja u skrivene pećine pa sve do surfovanja niz njihove padine.

SAMO NEKOLIKO KLIKOVA DO KOŠULJE PO VAŠOJ MERI UZ „NERONOTE”

Umorni ste od trčkranja po tržnim centrima, a nakon napornog dana želite da Vam garderobu koja odgovara Vašem ukusu dostave u skladu sa dogovorom na kućnu adresu. Okej, to je bar lako! Ako ste zainteresovan za kupovinu košulje, a mašta Vam radi sto na sat imamo dobru vest zato što novoosnovana firma iz Ankone kombinuje krojački kvalitet sa digitalnom trgovinom. Na njihovom portalu klijenti mogu lično izabrati svaki detalj svog odela, od platna do vrste kragne.

ITALIJANI U INOSTRANSTVU RADE JEFTINE ESTETSKE OPERACIJE HIRURZI ZABRINUTI !!!

Na Novom Zelandu je počeo da se emituje rijaliti šou „Beauty and the Beach”, emisija koja prati priče 17 žena na putu ulepšavanja. O rizicima na tzv. „putovanjima zarad plastičnih operacija” upozorava nas Udruženje estetske plastične hirurgije Italije koje je zabrinuto za zdravlje Italijana i Italijanki, odnosno svih onih koji bi olako odlučili da svoje zdravlje prepuste estetskim stučnjacima u inostranstvu.

DA LI STE ZAINTERESOVANI DA POSETITE VIGANELO - MESTO BEZ SUNCA

Zamislite da tri meseca ne ugledate ni tračak Sunca? I to ne na Severnom polu, već u Italiji! Viganela je sve do skoro bila samo mala naseobina od nekoliko stotina stanovnika na severu Italije. Međutim, pre desetak godina postala je svetski poznata. Naime, zbog planine koja ne dopušta sunčevim zracima da se probiju, ovo mesto je bilo u mraku tri meseca godišnje, od 11. novembra do 2. februara. Ova situacija je uobičajena za narode koji žive blizu Severnog pola ili u Skandinaviji, ali niko ne bi očekivao da je zatekne u Italiji.

Scroll to Top