mesto za vašu reklamu

vaša reklama

TRIKOVI NA INSTAGRAMU KOJE NISTE ZNALI

Nakon što je Fejsbuk kupio deonice društvene mreže Instagram, sprovedene su brojne uzastopne novine na aplikaciji za pametne telefone, poput objavljivanja priča (Instagram story) i mogućnost objavljivanja više slika u okviru jedne objave, kao i uključenje uživo (Instagram live) i druge pogodnosti koje su još uvek skrivene i za koje veliki broj korisnika ne zna. Red Info Portal vam predstavlja neke korisne trikove sa Instragrama.

DA LI SU JAVNE WI-FI MREŽE SIGURNE?

Javne Wi-Fi mreže nisu preterano sigurne, ali možemo preduzeti određene korake kako bismo se uz manji rizik povezali na njih.

RESTORANI BEZ KONOBARA

Novi i modernizovani restorani 21. veka omogućuju nam da istovremeno uživamo u divnim ambijentima, još ukusnijoj hrani i interaktivnim dodacima koji čekanje u restoranima čine manje napornim. Da li biste posetili neki od ovih restorana?

1. Restoran bez konobara (Berlin)

UGASI MOBILNI I SLUŠAJ SVOJU DECU!

Na prvi pogled, porodični život isti je kao ranije – održali smo osnovne rituale koji čine jednu porodicu. Imamo večere, ekskurzije, porodična okupljanja – sve ono što nas drži na okupu. Međutim, postoji i ono „ali”.

DA LI SA INTERNETOM STAJE I SVET?

Profesor Džef Henkok proučava psihološke i socijalne procese u onlajn komunikaciji. Imao je običaj da svojim studentima na Stenfordu daje nedeljne zadatke kroz koje bi mogli da prožive teorije o kojima su razgovarali. Pre 2008. godine ponekad bi ih izazvao da ne koriste internet 48h, pa da na času diskutuju o iskustvima. Kada se, međutim, 2009. godine Henkok vratio na posao nakon jednogodišnjeg odsustva, zatekao je bitno drugačije stanje. Naime, došlo je do pobune kada je pokušao da uvede ovaj zadatak. Studenti su bili izričiti - zadatak je nemoguć i nepošten.

PREGLEDAJTE SVOJE TELO, UOČITE PROMENE NA VREME

Humanitarna organizacija „Worldwide Cancer” napravila je sliku sa nazivom „Know Your Lemons”, odnosno „Upoznaj svoje limunove”. Ovo bi trebalo da nauči žene kako prepoznati ozbiljne simptome raka dojke. Fotografija dvanaest plodova limuna prikazuje dvanaest različitih simptoma raka dojke. Ona u isto vreme i upozorava da ne treba samo obraćati pažnju na kvrgice, već i na duge pokazatelje kao što su: drugačija boja kože na određenim mestima, sekret koji curi iz bradavice ili neki netipičan oblik na grudima.

SURFOVANJE INTERNETOM BEZ POVEZIVANJA SA INTERNET MREŽOM

Chrome će omogućiti surfovanje i onda kada niste povezani sa internet vezom . Postavljene web stranice, muziku i video sadržaje sa interneta moći ćete da pratite i na mestima na kojima signal nema.
Klikom na ikonicu moći ćete da skinete internet stranicu na telefon ili tablet, kako biste kasnije mogli u miru da je pročitate, i tamo gde nije dostupno povezivanje sa internetom. Pregledač Google Chrome stiže na Android sa novom funkcijom za komotno čitanje.

SAMO NEKOLIKO KLIKOVA DO KOŠULJE PO VAŠOJ MERI UZ „NERONOTE”

Umorni ste od trčkranja po tržnim centrima, a nakon napornog dana želite da Vam garderobu koja odgovara Vašem ukusu dostave u skladu sa dogovorom na kućnu adresu. Okej, to je bar lako! Ako ste zainteresovan za kupovinu košulje, a mašta Vam radi sto na sat imamo dobru vest zato što novoosnovana firma iz Ankone kombinuje krojački kvalitet sa digitalnom trgovinom. Na njihovom portalu klijenti mogu lično izabrati svaki detalj svog odela, od platna do vrste kragne.

NOVA FEJSBUK OPCIJA DONOSI PRILIKU DA IZRAZIMO KREATIVNOST

Svaki lajk je vredan, svaki nam povećava samopouzdanje i čini nas sigurnijima. Ako nismo zadovoljni našim izgledom, onda tu na scenu nastupaju mnogobrojni filteri, efekti i ko zna šta još. Ako već niste probali pravo je vreme da se zabavite i obučete svemirski skafander. Pitate se kako da to uradite?  Evo rešenja, dakle nova aplikacija za slike  na Fejsbuku nam omogućava sve to! Možete samo da zamislite koliko ćemo biti popularni!

KOLIKO SATI NEDELJNO PROVEDEMO NA INTERNETU?

Jeste li se ikada zapitali koliko podataka obrade internetski serveri dok vi ispijate šoljicu kafe? Analitičari su izvršili istraživanje za područje Slovačke i došli do tih podataka.

Pages

Scroll to Top