mesto za vašu reklamu

vaša reklama

I JA SE BORIM – ZA NOVO HEMATO-ONKOLOŠKO ODELJENJE

Svakog 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) obeležava Svetski dan dece obolele od raka u gradovima širom Srbije. I ove godine će volonteri, roditelji i prijatelji Udruženja organizovati humanitarne akcije u glavnim ulicama, na šetalištima i trgovima u više od 40 gradova. NURDOR vas stoga poziva da se pridružite krugu prijatelja mališana i mladih obolelih od raka iz čitave Srbije. Na fotografijama možete videti kakva je bila atmosfera prošle godine.

KOMPANIJA DELEZE UPUTILA VELIKU DONACIJU CRVENOM KRSTU BEOGRAD

Na samom kraju godine, tačno uoči novogodišnjih i božićnih praznika, Crveni krst Beograd dobio je svoj najveći poklon! Kompanija Delez Srbija je, u duhu predstojećih praznika, donirala deset kamiona robe u vrednosti od 120.000 evra, a redakcija Red Info Portala vam prenosi sve detalje. Ovo je najveća pojedinačna novogodišnja donacija Crvenom krstu Beograd za ovu godinu, a obuhvata garderobu, zimsku i letnju obuću, školski pribor, igračke i 60.000 pelena.

JEDAN PAKETIĆ – MNOGO LJUBAVI

Decembar je mesec darivanja! U duhu predstojećih praznika, svi Beograđani koji žele da pomognu u pripremi novogodišnjih i božićnih paketića za siromašnu i bolesnu decu, mogu se uključiti u akciju „Jedan paketić – mnogo ljubavi” i na taj način pokazati solidarnost. Nakon svega, #ljudski je pokloniti onome ko nema!

Scroll to Top