mesto za vašu reklamu

vaša reklama

ZNAMO GDE SVI MLADI PROVODE OVO LETO – SIMINA 19!

Ako živiš u Beogradu, imaš između 10 i 20 godina i želiš da kroz interaktivne radionice naučiš veštine pružanja prve pomoći, kako da napraviš šminku za povrede, o borbi protiv trgovine ljudima, o nenasilnom rešavanju konflikata... Red Info Portal ima predlog za tebe!

Naime, Crveni krst Beograd organizuje i ove godine program „Leto u Beogradu”, koji će trajati od 4. jula do 4. avgusta, a održavaće se u prostorijama Crvenog krsta, Simina 19/3. Svakog utorka i petka od 11 do 14 časova, mladi volonteri Crvenog krsta Beograd sa višegodišnjim stažom imaće priliku da polaznicima programa učine letnji raspust zanimljivijim i drugačijim. Teme koje će biti obrađene na radionicama su iz oblasti rada Crvenog krsta, a njihov raspored možete videti na sajtu www.crvenikrst011.org.rs u sekciji Leto u Beogradu 2017.

Program je besplatan, a vrata trećeg sprata Simine 19 biće otvorena za sve mlade koji su zainteresovani. Ako smo ti zagolicali maštu i želiš da saznaš još informacija, možeš pozvati Crveni krst Beograd na telefon 011/ 2620-616 ili 063/291-253 i volonterka Bojana Banjević će odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Predlažemo da pozoveš svoje drugare i da, osim što ćete imati priliku da se družite sa vršnjacima, iskoristite raspust da naučite nešto novo što ćete kasnije zaista moći da primenite u životu, a šta znaš...možda i poželiš da kasnije postaneš volonter Crvenog krsta?

LETO BEOGRAD CRVENI KRST
Scroll to Top