mesto za vašu reklamu

vaša reklama

POKAŽIMO IM ŠTA ZAISTA ZNAČI LJUBAV

U vreme letnjih meseci, nakon završetka školske godine kada većina građana planira godišnje odmore, postoji mnogo porodica koje nisu u mogućnosti da izdvoje sredstva da organizuju oporavak za svoje dete van Beograda.  Za  decu koja odrastaju u porodicama u kojima ne postoji socijalna sigurnost, odnosno čiji je razvoj ugrožen porodičnim stanjem, boravak van Beograda je nedostižan san.

Pozivamo Vas, da zajedno sa Crvenim krstom Beograd, učestvujete u realizaciji jednog od najplemenitijih i najznačajnijih socijalnih programa naše organizacije. Vašom podrškom programu, omogućićete da najugroženiji mališani koji žive u Beogradu, organizovano borave za vreme raspusta nedelju dana u društvu svojih vršnjaka i time doprineti da se bar na kratko promeni njihova teška svakodnevnica.  Oporavak bi bio organizovan u odmaralištima za decu prigodnog sadržaja i kvaliteta, a sve vreme bi boravak dece bio ispunjen najrazličitijim sadržajima i zanimljivim radionicama, prilagođenim njihovim uzrastom.

Zahvaljujući podršci velikog broja građana i društveno odgovornih kompanija od 2009. godine 1.740 mališana koji žive u našem glavnom gradu je po prvi put imalo priliku da se druži sa vršnjacima na odmoru koji je bio ispunjen najrazličitijim sadržajima, a većini je ovo bio i prvi odlazak van Beograda.

Od ukupnog broja mališana koji su boravili na organizovanom oporavku  u prethodnoj godini, više od 40% nije bilo na letovanju ni 2016.godine, a ni prethodnih godina.

Cena sedmodnevnog boravka po detetu  u prethodnoj godini je iznosila 14.971,42 dinara. U cenu su uračunati  smeštaj i ishrana na bazi sedam punih pansiona i užina, prevoz i trošak angažovanja vaspitača.

U nadi  da ćete podržati ovu humanitarnu akciju  i Vašim prilogom /donacijom obezbediti odlazak dece na oporavak, pozivam Vas da sredstva Vaše kompanije uplatite  na žiro račun  Crvenog krsta Beograd 205-0000000203712-52 otvoren kod Komercijalne banke sa pozivom na broj 745

Pokažimo, da zajedno možemo da ulepšamo i olakšamo detinjstvo našim najmlađim sugrađanima. Budite i Vi deo pozitivne promene !

OPORAVAK DECE humanitarne aktivnosti CRVENI KRST BOGRAD
Scroll to Top