mesto za vašu reklamu

vaša reklama

OBELEŽAVANJE NEDELJE PREVENCIJE POVREDA U SAOBRAĆAJU

Povodom obeležavanja Nedelje prevencije povreda u saobraćaju,  Gradski zavod za javno zdravlje Beograd u saradnji sa Saobraćajno-tehničkom školom Zemun i medicinskom školom Nadežda Petrović u Zemunu organizuje pokaznu vežbu u četvrtak, 27. aprila u 11:00 časova na sportskim terenima Saobraćajno tehničke škole Zemun, na adresi Cara Dušana 262,  Zemun.

Cilj vežbe je  podizanje svesti o značaju bezbednog ponašanja u saobraćaju, pravilno reagovanje u slučaju saobraćajnih nezgoda i sprečavanju saobraćajnog traumatizma. 

Posebna  pažnja će se posvetiti  radnjama koje učesnici u saobraćaju treba da preduzmu kada se nađu na licu mesta saobraćajne nezgode i pri  zbrinjavanju  povređenih.  
Na poligonu ispred publike će se nalaziti dva vozila iz realnih saobraćajnih nezgoda koja će dati prikaz jedne stvarne nezgode.

Posetioci  će učestvovati u simuliranom sudaru i imaće priliku da stave posebne naočare koje simuliraju pijanstvo .

Akcija se sprovodi u saradnji sa Crvenim krstom Beograd i Agencijom za bezbednost saobraćaja.

Bez obzira na uzrast, važno je pravilno reagovati u situacijama koje život znače. Naše malo, nekome znači mnogo. Dođite da zajedno učimo i naučimo kako pomoći nekome onda kada mu je to najpotrebnije.

Vidimo se u četvrtak!

 

Redakcija Red Info Portala

Fotografija: Crveni krst Beograd promo materijal

akcija OBELEŽAVANJE NEDELJE SAOBRAĆAJ POMOĆ crveni krst beograd GRADSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVLJE
Scroll to Top