mesto za vašu reklamu

vaša reklama

KOMPANIJA DELEZE UPUTILA VELIKU DONACIJU CRVENOM KRSTU BEOGRAD

Na samom kraju godine, tačno uoči novogodišnjih i božićnih praznika, Crveni krst Beograd dobio je svoj najveći poklon! Kompanija Delez Srbija je, u duhu predstojećih praznika, donirala deset kamiona robe u vrednosti od 120.000 evra, a redakcija Red Info Portala vam prenosi sve detalje. Ovo je najveća pojedinačna novogodišnja donacija Crvenom krstu Beograd za ovu godinu, a obuhvata garderobu, zimsku i letnju obuću, školski pribor, igračke i 60.000 pelena.

Ivana Marisavljević-Dašić, sekretar Crvenog krsta Beograd, primila je donaciju ispred organizacije. Dok su, prilikom svečanog uručenja donacije, u prisustvu medija, predstavnici Crvenog krsta kompaniji Delez uručili zahvalnicu. Kompaniju su predstavljali Mirjana Jovašević, Nikola Papak i Uroš Radojević.

Ivana Marisavljević-Dašić povodom donacije je rekla: „Jako smo srećni što nam se godina završava ovolikom donacijom kompanije Delez. Ovakva pomoć za nas je od izuzetnog značaja, jer je to istovremeno i znak podrške i prepoznavanja našeg rada, ali i višegodišnje saradnje sa kompanijom Delez. Znamo da će nam naredna godina u raspodeli pomoći biti mnogo lakša, upravo zahvaljujući ovoj donaciji. Želja Crvenog krsta kao najstarije humanitarne organizacije u Srbiji jeste da se i ostale kompanije ugledaju na primer humanosti koji kompanija Delez Srbija ovakvim akcijama daje”.

Mirjana Jovašević, direktor korporativnih komunikacija kompanije Delez, ovom prilikom izjavila je: „Društvena odgovornost i briga o zajednici u kojoj poslujemo je naše strateško opredeljenje koje se redovno realizuje tokom cele godine. To radimo zajedno sa našim potrošačima, kao i zaposlenima i dobavljačima. Ove godine smo donirali preko hiljadu tona hrane, učestvovali smo u velikom broju humanitarnih i volonterskih akcija, a sada Crvenom krstu doniramo robu u vrednosti od 120.000 evra u okviru koje, posebno želim da naglasim, ima 60.000 pelena. Prilika da jednu uspešnu godinu završite na ovakav način jeste naša najveća radost, tada naš ponos dobija pun smisao jer pomažete onima kojima je pomoć najpotrebnija”.

Ovom velikom humanom novogodišnjom akcijom kompanija Delez podsetila je sve nas na solidarnost i brigu o drugima, a posebno o onima koji su najugroženiji. Humanost nikada ne spava, čak ni u vreme praznika. Kada mnogi ljudi uživaju i odmaraju, treba se setiti i onih koji nemaju i kojima je pomoć neophodna. Jer, #ljudski je donirati!

Autor: Bojana Šćepanović

HUMANITARNO LJUDSKI DELEZ CRVENIKRSTBEOGRAD DONACIJA SOLIDARNOST HUMANOST
Scroll to Top