mesto za vašu reklamu

vaša reklama

NE MORATE BITI MILIONER DA BISTE NEKOME POMOGLI!

Kraj je decembra. Svuda oko nas je pretpraznična atmosfera, a prodavnice i tržni centri su ovih dana prepuni ljudi koji kupuju poklone dragim osobama. Svi znamo koliko nam sreće pričinjava sam čin kupovine poklona, kao i misli o tome koliko će se taj neko obradovati. Vreme darivanja jednostavno nam uliva dobro raspoloženje i praznični duh.

NURDOR ZOVE – VOLONTERI, JAVITE SE!

Ako do sada niste znali, NURDOR je organizacija koju čine roditelji i prijatelji dece lečene od raka, kao i njihove porodice i volonteri. Svi su oni ujedinjeni u misiji poboljšanja kvaliteta lečenja i života obolele dece i njihovih porodica.

POKAŽIMO IM ŠTA ZAISTA ZNAČI LJUBAV

U vreme letnjih meseci, nakon završetka školske godine kada većina građana planira godišnje odmore, postoji mnogo porodica koje nisu u mogućnosti da izdvoje sredstva da organizuju oporavak za svoje dete van Beograda.  Za  decu koja odrastaju u porodicama u kojima ne postoji socijalna sigurnost, odnosno čiji je razvoj ugrožen porodičnim stanjem, boravak van Beograda je nedostižan san.

CRVENI KRST SRBIJE UPUTIO POMOĆ UGROŽENIM PORODICAMA POGOĐENIM ZIMSKIM NEPOGODAMA

Crveni krst Srbije upućuje danas, 10. januara 2017. godine, humanitarnu pomoć Crvenom krstu Blaca.

Pomoć u hrani i sredstvima za ličnu higijenu težine od 1.500 kilograma namenjena je porodicama pogođenim zimskim nepogodama na području ove opštine.

Pomoć Crvenog krsta Srbije se sastoji od:

•             30 porodičnih paketa hrane predviđenih za nedeljne potrebe porodice (konzervirana hrana, čaj, supe, gotova jela i brašno) ukupne težine od 35 kilograma,

Scroll to Top