mesto za vašu reklamu

vaša reklama

NE MORATE BITI MILIONER DA BISTE NEKOME POMOGLI!

Kraj je decembra. Svuda oko nas je pretpraznična atmosfera, a prodavnice i tržni centri su ovih dana prepuni ljudi koji kupuju poklone dragim osobama. Svi znamo koliko nam sreće pričinjava sam čin kupovine poklona, kao i misli o tome koliko će se taj neko obradovati. Vreme darivanja jednostavno nam uliva dobro raspoloženje i praznični duh.

KOMPANIJA DELEZE UPUTILA VELIKU DONACIJU CRVENOM KRSTU BEOGRAD

Na samom kraju godine, tačno uoči novogodišnjih i božićnih praznika, Crveni krst Beograd dobio je svoj najveći poklon! Kompanija Delez Srbija je, u duhu predstojećih praznika, donirala deset kamiona robe u vrednosti od 120.000 evra, a redakcija Red Info Portala vam prenosi sve detalje. Ovo je najveća pojedinačna novogodišnja donacija Crvenom krstu Beograd za ovu godinu, a obuhvata garderobu, zimsku i letnju obuću, školski pribor, igračke i 60.000 pelena.

JEDAN PAKETIĆ – MNOGO LJUBAVI

Decembar je mesec darivanja! U duhu predstojećih praznika, svi Beograđani koji žele da pomognu u pripremi novogodišnjih i božićnih paketića za siromašnu i bolesnu decu, mogu se uključiti u akciju „Jedan paketić – mnogo ljubavi” i na taj način pokazati solidarnost. Nakon svega, #ljudski je pokloniti onome ko nema!

U IME SVIH ONIH KOJI IMAJU SAMO NAS

Da li ste znali da je danas Međunarodni dan volontera? Baš u skladu sa tim, želela bih da vam predočim, koliko je to moguće, kako se oseća jedan volonter.

NURDOR ZOVE – VOLONTERI, JAVITE SE!

Ako do sada niste znali, NURDOR je organizacija koju čine roditelji i prijatelji dece lečene od raka, kao i njihove porodice i volonteri. Svi su oni ujedinjeni u misiji poboljšanja kvaliteta lečenja i života obolele dece i njihovih porodica.

NIJE STRAŠNO ŠTO SE STARI!

Crveni krst Beograd dva puta godišnje organizuje praktičnu obuku osoba koji pomažu starijim osobama u kućnim uslovima. Bitno je istaći da osobe kojima nakon ove obuke možete biti od koristi mogu biti članovi vaše porodice, komšije, prijatelji. Obuku „Podrška pomagačima” Crveni krst Beograd realizuje u četvrtak, 9.novembra 2017.godine i petak 10. novembra 2017.godine od 10-15 časova u prostorijama  Crvenog krsta Beograd , ulica Simina 19/3.

POKAŽIMO IM ŠTA ZAISTA ZNAČI LJUBAV

U vreme letnjih meseci, nakon završetka školske godine kada većina građana planira godišnje odmore, postoji mnogo porodica koje nisu u mogućnosti da izdvoje sredstva da organizuju oporavak za svoje dete van Beograda.  Za  decu koja odrastaju u porodicama u kojima ne postoji socijalna sigurnost, odnosno čiji je razvoj ugrožen porodičnim stanjem, boravak van Beograda je nedostižan san.

ZNAMO GDE SVI MLADI PROVODE OVO LETO – SIMINA 19!

Ako živiš u Beogradu, imaš između 10 i 20 godina i želiš da kroz interaktivne radionice naučiš veštine pružanja prve pomoći, kako da napraviš šminku za povrede, o borbi protiv trgovine ljudima, o nenasilnom rešavanju konflikata... Red Info Portal ima predlog za tebe!

DA LI VAS INTERESUJE KOJE BOJE ŽIVOTA VIDE ONI KOJI PRVI PUT OSEĆAJU SLOBODU I SIGURNOST

„SOS Dečija sela Srbijaˮ, organizacija posvećena brizi o deci, podseća da u ratnim okolnostima najviše pate i stradaju deca, kao i da su ona naugroženija i najranjivija kategorija izbeglica kojoj je potrebna najveća zaštita. Na svom putu, deca su izložena dodatnim rizicima kao što su nasilje, teški uslovi putovanja, ograničen pristup osnovnim pravima.

CRVENI KRST BEOGRAD USPEŠNO JE REALIZOVAO TAKMIČENJE U PRUŽANJU PRVE POMOĆI

Ada Ciganlija je ovog vikenda bila mesto gde se moglo naučiti mnogo toga poučnog i praktičnog. Održano je Gradsko takmičenje ekipa Crvenog krsta u pružanju prve pomoći. Čak dvadeset i sedam ekipa, koje čine najbolji takmičari iz Beograda, pokazali su se kao odlični u situacijama kada treba ostati smiren i staložen, a dovoljno hrabar i spreman da se spase nečiji život.

Pages

Scroll to Top