mesto za vašu reklamu

vaša reklama

SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE NISU NAŠI NAJBOLJI SARADNICI

Ako imate naviku da za čišćenje svake površine koristite različito sredstvo i ako čistite svakog dana – ovaj tekst je odlično upozorenje za vas! Da, razume se da samo što ste očistili jednu podlogu i prešli na drugu, prašina je već uzela maha na onoj prvoj i kako onda da ne ćistite svakog dana?! Brisanje prašine vlažnom krpom je u redu, a Red Info Portal vam prenosi šta se dešava kada se ne koristi samo vlažna krpa, već najrazičitija sredstva za čišćenje.

TOALET PAPIR ZA PAMETNE TELEFONE

Japan ponovo opčinjava svojom revnošću u osmišljavanju novih korisnih izuma, čijeg značaja ponekad nismo ni svesni. Poslednji u nizu jeste toalet papir za pametne telefone, koji u Tokiju odsad nude i toaleti na aerodromu. Rolna sadrži i poruku dobrodošlice, kao i šifru za Wi-Fi. Ova novina zapravo je reakcija na studije koje dokazuju da se na ekranima mobilnih telefona nalazi više klica nego na dasci wc šolje.

KOLIKI ROK UPOTREBE IMAJU PREDMETI KOJE SVAKODNEVNO KORISTIMO?

Uvek pamtimo da treba proveriti rok upotrebe mleka i kozmetičkih sredstava, ali ne obraćamo pažnju na veliki broj predmeta koje koristimo mnogo duže nego što bi stvarno trebalo. Kako biste izbegli probleme koji mogu nastati, Red Info Portal je za vas izdvojio nekoliko takvih proizvoda:

JASTUK (od dve do tri godine)
Jastuk sa bilo kojim punjenjem vremenom postaje mesto gde se skupljaju grinje, a neizbežno gubljenje početnog oblika dovodi do bolova u vratu.

Scroll to Top