mesto za vašu reklamu

vaša reklama

JOGURT – SASTAVNI DEO DORUČKA ILI HRANA BUDUĆNOSTI?

Jogurt je mlečni proizvod kojim veliki broj ljudi započinje svoj radni dan. Međutim, mnogi ne znaju koliko je ovaj naizgled običan mlečni napitak u stvari moćna hrana. Red Info Portal se postarao da vam donese zanimljive i korisne informacije koje možete pročitati upravo uz čašu finog jogurta.

AIR FORCE ONE JE NAZIV ZA LETELICU KOJOM LETI PREDSEDNIK AMERIKE, A DA LI ZNETE KAKO SE ZOVE PIVO KOJE ON KONZUMIRA?

Ginisova knjiga rekorda beleži da je čovek po imenu Džon Evans uspeo da na glavi izbalansira čak 237 pinti piva. A od 300 000 podmetača za pivo mogu se napraviti zidovi kuće koja ima 5 soba. O pivu se može svašta ispričati, a rekordi vezani za ovo piće su samo jedan od njegovih aspekata. Na primer, da li ste znali da...

1. Postoji naziv za strah od prazne pivske čaše

KONDOM KAO ALAT U PROIZVODNJI VINA

Kubanci su pronašli rešenje iz domaće radinosti za pravljenje vina. Za fermentaciju koriste kondome.

Dok se boca uvoznog vina u državnim prodavnicama pića prodaje za cenu koja je u visini pola mesečne plate, domaće vino je mnogo pristupačnije Kubancima, prenosi „Asosijeted Pres”. Jedan od proizvođača domaćeg vina, Orestes Esteves, poseduje stotine napunjenih krčaga „ poklopljenih” kondomima. Esteves ističe da kondome koristi, jer mu pomažu da uoči kada su sokovi spremni za flaširanje.

Scroll to Top