mesto za vašu reklamu

vaša reklama

NAPICI KOJI MOGU MENJATI JUTARNJU KAFU

Koliko ste puta čuli od nekoga da ne ustaje bez kafe? Ukoliko ne pripadate ovoj grupi ljudi, verovatno ne možete ni da zamislite koliko je ovaj omiljeni napitak bitan ljudima koji nisu jutarnji tipovi. Kafa nam daje energiju da započnemo dan. No, ako i vama manjka jutarnje energije, a niste ljubitelj kofeina, Red Info Portal se raspitao čime biste mogli da pospešite energiju i razbijete umor.

POSLEDICE NEPRAVILNE ISHRANE

Kada sat otkuca 15 časova osećate kako polako gubite koncentraciju… Vaša produktivnost se pogoršava, a žudnja za ugljenim hidratima postaje veća. Istraživanja pokazuju da je popodnevni umor posledica nepravilne ishrane. Pokušajte da izbegnete ove tri česte greške u ishrani.

Mnogima je preko potrebna popodnevna dremka. Zapravo, pospanost dostiže vrhunac noću i tokom popodneva. Ako uzimanje gutljaja vode ili relaksirajuća kupka ne mogu da vam pomognu da prevaziđete umor, možda treba da uzmete u obzir neke savete vezane za ishranu.

KAKO DA SE BEZ KAFE RAZBUDITE I NAPUNITE ENERGIJOM

Navikli ste da popijete kafu čim otvorite oči i nije vam jasno šta vas drugo može tako dobro razbuditi? Evo liste zdravijih navika koje će vas napuniti energijom za ceo dan!

VODA
Između ostalog, voda je dobra i za bolje varenje, apsorpciju, cirkulaciju, prenos hranljivih materija i regulaciju telesne temperature. Ujutru, pre jela ili kafe/čaja, popijte jednu ili dve velike čaše vode, u malim gutljajima.

SMRTONOSNOST PODVODNE EKSPLOZIJE

Sunčate se pored bazena. Lagano se znojite i nema uopšte potrebe da otvarate oči. Zahvalni ste do neba osobi koja se setila da u ledenu limunadu doda nanu, divan čovek. Dok sunce prži, već zamišljate kako čete se hvalisati prijateljima novim bronzanim tenom.

Scroll to Top