mesto za vašu reklamu

vaša reklama

DA LI VIŠE VARAJU MUŠKARCI ILI ŽENE I ZAŠTO

DA LI VIŠE VARAJU MUŠKARCI ILI ŽENE I ZAŠTO

Nekima je odgovor na ovo pitanje krajnje jasan i nema dilemu, a neki mogu da razviju i veliku diskusiju na ovu temu.
Većina ženske populacije misli da su to muškarci. Smatramo ih najgorim i nazivamo ih svakakvim imenima kada govorimo o njiho vernosti. One brane svoju ličnost i ne dozvoljavaju da se na takav način govori o njima. Kod muškaraca je međutim nešto drugačiji slučaj oni će ići u drugu krajnost i pronalaziti konkretne psihološke, fiziološke pa čak i medicinske razloge zašto su to možda žene.
Ali pošto svi volimo da generalizujemo na osnovu iskustva i da kažemo da su svi muškarci isti ili da su sve žene iste, to baš nije merodavan pristup za otkrivanje pravog odgovora na ovo kompleksno pitanje,pa vam zato predstavljamo jedno istraživanje kako bismo dobili objektivan uvid.

Prema jednom novom istraživanju, muškarci su skloni da promene više partnera – dok su žene duže ‚‚verne” partneru, obično od tri do šest meseci.
Prema rezultatima ovog istraživanja, 57% ljudi je imalo seksualne odnose sa supružnikom – u istom danu kada je imalo odnose i sa ljubavnikom/ljubavnicom.
Prema istom istraživanju, 33% muškaraca imalo je aferu sa šest ili više partnera, dok je 85% žena prevarilo muža sa pet muškaraca.
Muškarci, prema ovom istraživanju, uglavnom varaju svog partnera pod dejstvom alkohola, dok žene više varaju svesno.
Što se tiče određivanja šta tačno podrazumevamo pod prevarom – i muškarci i žene se slažu da se čak i poljubac može smatrati prevarom, dok žene, za razliku od muškaraca, čak i dopisivanje preko poruka smatraju prevarom.

Kao što vidite, niko nije cvećka ni na jednom polju, tako da umesto da diskutujete ko vara više, probajte zapravo da učinite da se ove brojke smanje pošavši od sebe i svog partnera. Volite ljude oko sebe i ponaštajte se #ljudski prema njima! :)

PREVARA Latest news Latest news Latest news Latest news Latest news
Scroll to Top