mesto za vašu reklamu

vaša reklama

I JA SE BORIM – ZA NOVO HEMATO-ONKOLOŠKO ODELJENJE

Svakog 15. februara, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) obeležava Svetski dan dece obolele od raka u gradovima širom Srbije. I ove godine će volonteri, roditelji i prijatelji Udruženja organizovati humanitarne akcije u glavnim ulicama, na šetalištima i trgovima u više od 40 gradova. NURDOR vas stoga poziva da se pridružite krugu prijatelja mališana i mladih obolelih od raka iz čitave Srbije. Na fotografijama možete videti kakva je bila atmosfera prošle godine.

CRVENI KRST BEOGRAD IZDAO BITNO SAOPŠTENJE!

Red Info Portal kao prvi humanitirni medij Crvenog krsta Beograd prenosi važno saopštenje za javnost! Organizacija Crvenog krsta Beograd se oglasila nakon što je dobila informaciju da su muškarci različitih godina i sa lažnom legitimacijom i spiskovima Crvenog krsta sakupljali novac u ime Crvenog krsta. Organizaciji se u poslednjih nekoliko dana obratilo više sugrađana i sugrađanki iz opština Stari grad i Vračar sa pitanjima o prikupljanju novca za siromašnu i bolesnu decu u njihovim zgradama, iznoseći da su davali veće sume novca.

KOMPANIJA DELEZE UPUTILA VELIKU DONACIJU CRVENOM KRSTU BEOGRAD

Na samom kraju godine, tačno uoči novogodišnjih i božićnih praznika, Crveni krst Beograd dobio je svoj najveći poklon! Kompanija Delez Srbija je, u duhu predstojećih praznika, donirala deset kamiona robe u vrednosti od 120.000 evra, a redakcija Red Info Portala vam prenosi sve detalje. Ovo je najveća pojedinačna novogodišnja donacija Crvenom krstu Beograd za ovu godinu, a obuhvata garderobu, zimsku i letnju obuću, školski pribor, igračke i 60.000 pelena.

Scroll to Top