mesto za vašu reklamu

vaša reklama

NIJE STRAŠNO ŠTO SE STARI!

Crveni krst Beograd dva puta godišnje organizuje praktičnu obuku osoba koji pomažu starijim osobama u kućnim uslovima. Bitno je istaći da osobe kojima nakon ove obuke možete biti od koristi mogu biti članovi vaše porodice, komšije, prijatelji. Obuku „Podrška pomagačima” Crveni krst Beograd realizuje u četvrtak, 9.novembra 2017.godine i petak 10. novembra 2017.godine od 10-15 časova u prostorijama  Crvenog krsta Beograd , ulica Simina 19/3.

ZNAMO GDE SVI MLADI PROVODE OVO LETO – SIMINA 19!

Ako živiš u Beogradu, imaš između 10 i 20 godina i želiš da kroz interaktivne radionice naučiš veštine pružanja prve pomoći, kako da napraviš šminku za povrede, o borbi protiv trgovine ljudima, o nenasilnom rešavanju konflikata... Red Info Portal ima predlog za tebe!

NOĆNI SLUŠAČI STUDENTSKIH PROBLEMA – SLUŠANJE JE NEKAD SASVIM DOVOLJNO

Da li je u pitanju strah od ispita, usamljenost ili ljubavni jadi? Na „noćnoj liniji” u Hajdelbergu studenti pomažu studentima u svim životnim situacijama - bez deljenja dobronamernih saveta.
Ona stavlja ključeve u tašnu, uzima jaknu iz ormana i pozdravlja se sa cimerkom. Izlazi u grad, kaže ona, da se vidi sa drugaricom. Kod nje će i prenoćiti. Mlada devojka uzima bicikl i odlazi u centar grada. Biciklom se ove večeri nije uputila kod drugarice. Dva puta u toku semestra ona svojoj cimerki izgovara ovu bezazlenu laž. Niko ne treba da sazna kuda ide, čak ni njeni prijatelji.

UNUK HOANA MIROA DONIRAO PREKO 60 HILJADA EVRA CRVENOM KRSTU

Španski slikar Hoan Miro bio je izbeglica u Španskom građanskom ratu, a 1965. godine njegova ćerka ozbiljno se povredila u saobraćajnoj nesreći. Tada joj je pomoć pružio lekar Crvenog krsta - nacionalne humanitarne organizacije, čije se postojanje zasniva na pružanju pomoći svima kojima je ona potrebna i promovisanju humanih vrednosti. Osećajući neizmernu zahvalnost, Miro je za Crveni krst napravio tapiseriju prekrivenu zahvalnicama za spasavanje njegove ćerke jedinice.

Scroll to Top